Antena Căutare

Tudor Turcu nu sta degeaba. Castigatorul X Factor a lansat o noua melodie!

Fanii castigatorului X Factor sezonul 2 au motive de bucurie. Tudor Turcu a lansat o noua melodie, in engleza, cu ajutorul Mihaelei Cernea, profa de canto de la X Factor.

Noua piesa, "Is there anybody out there?", este un mix deosebit de rock si dubstep, pe care Turcu si-a pus amprenta. Melodia a fost produsa de Mihaela Cernea si Alex Toma iar versurile au fost scrise in colaborare cu cei doi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Desi a lansat cateva melodii solo, Turcu vrea sa isi faca trupa. Acesta organizeaza un casting zilele acestea pentru cei care vor sa faca show alaturi de el. Castigatorul X Factor a postat pe contul sau de Facebook:

"Buna ziua domni si domnisoare..
Dragi iubitori de muzica dar mai ales cei care au pasiunea de a o practica. Sunt in cautare de suflete tinere si entuziaste, dar in primul rand talentate.!!! Ce vreau sa zic este ca organizez un casting pentru o echipa cu care sa cuceresc scene mari si inimi la fel de mari.
Poate participa oricine care doreste sa fie alaturi de mine si mai ales are minunatul talent de a folosi un instrument muzical(baieti si fete..).chitaristi..basisti..tobosari..percutionisti..pianisti..si chiar dj.. Data pana cand puteti sa imi trimiteti clipuri..demouri..mp3..cu piese proprii sau coveruri sau improvizatii o voi stabili in zilele următoare si in acelasi timp va voi anunta si perioada pt auditiile live. Astept cu drag materialele voastre cu o fotografie atasata pe adresa( [email protected]).. Mult succes si va mulțumesc pt tot, spor la treaba si norock!!!!!!"

foto: Facebook

Andrei Leonte e un baiat modest. Nu se da in laturi de la munca!... VIDEO! Ai muzica in suflet? Ai X Factor! Vezi primele imagini din noul sezon!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x