Antena Căutare

Tudor Turcu sau lectia modestiei

..."dar cu toate astea sunt puternic. Viata te invata foarte multe si chiar ii multumesc lui Dumnezeu ca am trecut prin toate. Altfel nu aveam cum sa simt ca traiesc!"

Tudor Turcu sau lectia modestiei Galerie
Tudor Turcu in a patra gala Live

Sapte ani de heavy metal si dorinta de a evolua. Asa se descrie Tudor Turcu.

In a treia Gala Live, "Are you gonna go my way" a lui Lenny Kravitz i-a iesit asa cum a simtit - "heavy", greu, dur. Nu a gresit, nu a falsat, a mers pe o nisa periculoasa si a castigat. Atat publicul cat si juriul. In a patra Gala Live a repetat figura cu "Nunta" de la Phoenix!

La ceas de taina, Tudor a recunoscut: "in ciuda aerului de baiat dur pe scena sunt un tip destul de timid si de retras. Faptul ca sunt in cantonamentul X Factor, departe de casa, departe de mama...nu imi e usor.

Am comenzi de tablouri, lucrez si aici. Banii pe care ii primesc in rate ii trimit acasa, o mica parte ii tin eu. Mama mea plateste trei rate la banci, lunar si depasesc pensia de 700 de lei. Nu am reusit niciodata sa imi permit sa imi cumpar mie anumite lucruri, haine de la firme cunoscute. Au fost multe ierni in care trebuia sa imi iau mai multe bluze pe mine pentru a-mi fi cald pentru ca nu imi permiteam haine groase de iarna. Imi era rusine sa ies pe strada pentru ca nu eram in pas cu moda....Esti judecat dupa modul in care arati chiar daca esti curat..."

Concluzia este de-a dreptul pilduitoare: "dar cu toate astea sunt puternic. Viata te invata foarte multe si chiar ii multumesc lui Dumnezeu ca am trecut prin toate. Altfel nu aveam cum sa simt ca traiesc!"

Ioan Man "in a relationship" ;)... X Factor la puterea a doua: Sambata, fiecare finalist va canta doua melodii, din repertoriul lui Elvis Presley sau Micha...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x