Antena Căutare

Tudor Turcu si-a revazut sora vitrega dupa 25 de ani, LIVE, pe scena X Factor

Tudor Turcu, rockstarul din echipa lui Cheloo, si-a revazut pentru prima oara dupa 25 de ani sora vitrega, in direct, chiar pe scena X Factor.

Galerie
Tudor Turcu si sora lui s-au revazut, pentru prima oara dupa 25 de ani

Nu s-au mai vazut de cand erau copii. Mai exact, de 25 de ani. Iar atunci, demult, s-au intalnit o singura data, atunci cand tatal lor le-a facut cunostinta. "Ea e surioara ta vitrega", i-a spus acesta fiului sau Tudor Turcu, acum concurent la X Factor. Echipa show-ului i-a facut tanarului o surpriza de zile mari: acesta s-a reintalnit cu sora sa dupa un sfert de secol, chiar pe scena X Factor.

Ideea pare ca a pornit chiar de la Cheloo, mentorul lui Tudor. "Din discutiile noastre, am ajuns la concluzia ca ar avea mai multa incredere in el daca ar avea familia aproape", spune rapperul despre tanarul din Medias.

Dupa divortul de mama lui Tudor, Dorel Turcu s-a recasatorit. Alaturi de noua sotie, a mai avut trei copii: doua fete si un baiat. Tudor a cunoscut-o pe sora sa, Teodora, atunci cand avea patru ani. Tanarul din Medias a ramas marcat de aceasta experienta si, de atunci, a cautat-o toata viata pe surioara lui. "Cand auzeam numele 'Teodora', intrebam unde s-a nascut, cum il cheama pe tatal ei. O cautam pe sora mea...", spune el, vizibil emotionat.

VEZI toate momentele emotionante in GALERIA VIDEO de mai sus!

A gasit-o, in final, pe retelele de socializare. A cautat "Teodora Turcu". 19 rezultate. Printre acestea, o fata din acelasi oras, cu o figura care i se parea cunoscuta. A intrat in vorba cu ea, trebuia sa stie: cum il cheama pe tatal ei? "Dorel...". Asa s-au gasit... "Am plans ca prostii, trei ore", recunoaste Tudor. Dupa care se opreste. E de inteles: "Mi-e greu sa vorbesc de o persoana pe care am vazut-o o singura data, acum 25 de ani".

Pentru ca Teodora nu se afla in tara, ci este stabilita in Grecia, cei doi nu s-au revazut niciodata, inca tin legatura pe Skype. In ultimele luni nu au mai vorbit. Totul s-a schimbat duminica seara, cand echipa X Factor a stabilit o videoconferinta. "Buna seara! Ce faci fratioare?" Tudor a cazut in genunchi, emotionat si cu lacrimi in ochi. "Salut, surioara! Ce sa fac, vorbesc cu tine!", a raspuns el simplu, ca un copil, dovedind ca bucuria de a-si auzi si vedea sora pe ecran eclipseaza orice altceva.

"Te-am vazut la X Factor. Sunt tare mandra de tine", ii spune Teodora, iar Tudor, la randul lui, ii face ei complimente: "Ia uitati ma, ce surioara am!". Dupa care, incet incet, legatura video s-a deteriorat. Dupa putin timp insa, echipa tehnica a facut minuni. Minuni cu adevarat, pentru ca, in loc de restabilirea conexiunii cu... Grecia, sora lui Tudor a pasit chiar pe scena X Factor.

Antena 1 i-a indeplinit astfel lui Tudor Turcu una din cele mai importante dorinte: aceea de a-si revedea, dupa un sfert de secol, sora. Surpriza neasteptata le-a dat in sfarsit celor doi frati ocazia de a-si spune "Te iubesc" fata in fata.

O alta surpriza marca X Factor i-a fost pregatita lui Raduly Botond, care a vazut-o pe logodnica sa in rochie de mireasa, in direct, pe scena!

VEZI toate momentele emotionante in GALERIA VIDEO de mai sus!

Moment de 5 stele la X Factor: Logodnica lui Raduly Botond, in rochie de mireasa, chiar pe scena!... Publicul i-a eliminat pe... 2B!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x