XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Tudor Turcu va avea, la Eurovision, un backing-vocal de exceptie - artista de talie internationala, Seeya, si Michael One

 

Pentru semifinala nationala a concursului Eurovision, Tudor Turcu s-a inarmat cu o adevarata echipa. 

Talentatul artist va avea, pentru show-ul de duminica, un backing-vocal inedit: artista ce a cucerit piata muzicala internationala, Seeya, si Michael One, tanarul fost concurent X Factor, compozitor si cantaret   TommoProduction. Aceeasi echipa de productie i-a asigurat, lui Tudor, piesa "Limitless", cu care spera sa castige, mai ales ca este singura melodie rock din cadrul concursului.

 

Totodata, planurile rockerului este de a duce piesele, pe care le interpreteaza, peste hotare. Se pare ca acesta a gasit cheia succesului, alaturi de TommoProduction, tinand cont de faptul ca echipa de productie a scos doar proiecte muzicale pentru Rusia, Georgia, Azerbaijan, Egipt si tot ce inseamna Emiratele Arabe. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe