XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Uită de N&D! Aceasta a fost prima apariţie pe scenă a Deliei: cuminte, timidă şi cu mari emoţii. Jurata X Factor, de nerecunoscut: "Ufff! Studiu la greu"

 

Punem pariu că nu ştiai că "Vino la mine" nu e prima apariţie a Deliei la TV? Ei bine, în perioada adolescentei, jurata X Factor a urcat pe scenă pentru a cânta la flaut

Nu mai este pentru nimeni un secret ca Delia a studiat mai bine de 12 ani flautul şi că se mândreşte cu asta: "Nu orice solist de la noi ştie să cânte la vreun instrument. Asta este o calitate. Mulţi nici nu ştiu note muzicale", spune cântăreaţa într-un interviu în urmă cu ceva timp.

Acum, Delia a scos din dulapul cu amintiri un video cu prima sa apariţie pe scenă: 

 

 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe