Antena Căutare

Un jurat FINALIST! Ștefan Bănică a transmis un mesaj de mulțumire extrem de emoționant!

Nimic nu poate fi mai îmbucurător pentru un mentor X Factor decât un concurent câștigător. Unde mai pui faptul că Ștefan s-a bucurat de o finală decisă între doi dintre concurenții antrenați de el

Nimic nu poate fi mai îmbucurător pentru un mentor X Factor decât un concurent câștigător. Unde mai pui faptul că Ștefan s-a bucurat de o finală decisă între doi dintre concurenții antrenați de el.

Xenia și Florin Răduță au făcut spectacol pe scenă, iar cel din urmă a încântat publicul și l-a convins să îl voteze. Finalistul Florin l-a făcut mândru pe Ștefan, iar mesajul său de după finală este unul emoționant.

"Dragi prieteni, aseara am trait momente foarte intense la X Factor, cu multe emotii si bucurie. Voi mi-ati facut ziua de ieri mai frumoasa, ati avut incredere in cei doi concurenti finalisti din grupa mea si, prin voturile voastre, i-ati trimis pe amandoi in ultima etapa a concursului. Ce putea fi mai frumos!? Xenia si Florin au fost la inaltime si merita toate aprecierile noastre, sunt foarte mandru de ei! Castigatorul X Factor Romania 2015 este FLORIN RADUTA! Voi ati facut posibil acest lucru, ati transformat visul lui Florin in realitate, iar pentru asta nu pot decat sa va multumesc!"

Delia își ține fanii în tensiune! Acestea sunt primele imagini direct de la filmările noului său clip - Gura ta!... Florin Răduță despre Nicoleta Nucă: "A fost..." Mesajul de mii de like-uri a uimit fanii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x