Antena Căutare

Un moment emoţionant! Rock-starul Ştefan Bănică, pentru prima oară în lacrimi la X Factor

Trăită cu pasiune pe scenă şi împletită cu o poveste de viaţă extraordinară, muzica reuşeşte să transmită emoţii nemaiîntâlnite, care sensibilizează chiar şi cele mai puternice persoane.

Trăită cu pasiune pe scenă şi împletită cu o poveste de viaţă extraordinară, muzica reuşeşte să transmită emoţii nemaiîntâlnite, care sensibilizează chiar şi cele mai puternice persoane.

I s-a întâmplat chiar rock-starului Ştefan Bănică, în timpul prestaţiei unui concurent de doar 16 ani, din Satu Mare. Greu încercat de viaţă, tânărul a păşit timid pe scena X Factor, dar încă de la primele cuvinte a reuşit să le transmită o emoţie puternică tuturor celor prezenţi în sală.

Nu a mai fost niciodată atât de aproape de oamenii pe care obişnuia să îi vadă doar la televizor, aşa că apropierea de cei trei juraţi l-a determinat să izbucnească pur şi simplu în lacrimi. Emoţionat, rock-starul Bănică a pornit către el pe scenă şi l-a îmbrăţişat. „Să ştii că eu nu vin prea des pe scenă, la concurenţi”, i-a spus acesta.


Ce a urmat nu avea să prevadă nimeni. În timpul reprezentaţiei concurentului, cel mai dur jurat X Factor, Ştefan Bănică, nu şi-a putut stăpâni lacrimile, mai ales că tânărul a ales pentru X Factor şi o melodie din repertoriul tatălui lui Ştefan Bănică, „Cum am ajuns să te iubesc”. „Complexitatea asta de sentimente nu am mai văzut-o până acum la X Factor!”, i-a spus Ştefan Bănică.

Întregul moment, dar şi povestea extraordinară a concurentului vor putea fi urmărite în vinerea aceasta, de la 20:30, în cel de-al doilea episod al super show-ului de la Antena 1.

Monica Sannino, concurenta care a venit la X Factor să-și găsească mama, și-a spus povestea la Neatza: ”Sunt ceea ce cân... Delia şi Horia Brenciu, doi artişti sexy, talentaţi şi frumoşi! Iată-i într-o ipostază de zile mari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x