XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

UUUUUPS! Delia NU ştie cine este Maluma!!! Jurata de la X Factor şi-a uimit fanii cu o declaraţie incredibilă: "Sper să îmi fie iertată această lipsă de cultură muzicală"

 
+2 click pentru
galerie

Ştiţi vorba aceea "Nu ştii cine e Maluma, nu exişti"? Ei bine, ce divă de la noi credeţi că nu auzit niciodată despre artistul columbian?! 

Delia, şi chiar are o dilemă! "Cred că sunt singura care nu ştie cine e Maluma. Gata, am elucidat, e un fel de Despacito. Sper să îmi fie iertată această lipsă de cultură muzicală", a spus jurata de la X Factor într-un live pe Instagram, conform Antena Stars.

 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe