Antena Căutare

Veronica Fermecătoarea revine pentru a patra oară la X Factor! Momentul SENZAȚIONAL e azi, de la 20:30, la Antena 1

Super show-ul „X Factor” de la Antena 1 a ajuns deja la cel de-al patrulea sezon, iar de-a lungul celor patru ani, mii de concurenţi au venit şi au plecat. Unul singur a rămas de neclintit şi revine la X Factor sezon după sezon

Super show-ul „X Factor” de la Antena 1 a ajuns deja la cel de-al patrulea sezon, iar de-a lungul celor patru ani, mii de concurenţi au venit şi au plecat. Unul singur a rămas de neclintit şi revine la X Factor sezon după sezon.

Este vorba de Veronica Vlaicu, ce a rămas în atenţia tuturor drept Veronica Fermecătoarea. Spune despre ea că a primit acest nume de scenă atunci când a participat la un concurs de Miss, pe litoral.

Răzvan Simion şi-a amintit imediat de Veronica: „Doamnă, eu am o mare problemă, în fiecare sezon visaţi câte un membru al juriului; anul trecut aţi visat că aţi făcut <<amor erotic>> cu Cheloo. Ce facem cu domnul Brenciu şi cu domnul Bănică?”. Concurenta a mărturisit că încă nu i-a visat, dar e timp şi pentru asta. Diva Delia a povestit că şi ea de două zile îl visează pe Brenciu, dar nu aşa cum l-a visat doamna Veronica, ci că o certa că nu a făcut ceva bine.

Showmanul Brenciu nu a fost de acord: „Nu există, mamă, hai să refacem visul. De azi înainte spui aşa: eram cu Brenciu pe nisipurile calde din Maldive!”. Dacă a patra oară a fost cu noroc pentru Veronica Fermecătoarea, rămâne de văzut vinerea aceasta, de la 20:30, în cel de-al doilea episod „X Factor”, la Antena 1.

În această seară, de la 20:30, X Factor e MAI MULT DECÂT VOCE! Un nou membru se alătură JURIULUI... Monica Sannino, pentru prima oară în braţele mamei sale biologice! Emisiunea “Acces Direct” lider incontestabil de audie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x