Antena Căutare

Veste nemaipomenită pentru fanii lui Ștefan Bănică! Artistul pleacă în turneul de promovare a albumului "Picat din lună". Vezi când va ajunge în orașul tău

Ștefan Bănică va efectua, în lunile octombrie și noiembrie, un turneu care va cuprinde 11 orașe din România, plus Chișinău, pentru promovarea celui mai nou material discografic - "Picat din lună".

Ștefan Bănică va efectua, în lunile octombrie și noiembrie, un turneu care va cuprinde 11 orașe din România, plus Chișinău, pentru promovarea celui mai nou material discografic - "Picat din lună", potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, Picat din lună", al 16-lea album de autor din cariera artistului, este "complex, surprinzător, elaborat cu surprize muzicale inedite".

Turneul va debuta pe 23 octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești și va continua pe 24 octombrie — la Sala Polivalentă din Craiova, 25 octombrie — Sala Sporturilor "Constantin Jude" din Timișoara, 26 octombrie — Teatrul de Stat din Oradea, 30 octombrie — Sala Sporturilor "Traian" din Râmnicu Vâlcea, 31 octombrie — Sala Sporturilor "D.P. Colibași" din Brașov, 1 noiembrie — Sala Sporturilor "Olimpia" din Ploiești, 2 noiembrie — Sala Sporturilor din Constanța, 3 noiembrie — Sala Sporturilor "Dunărea" din Galați, 6 noiembrie — Teatrul de Vară "Radu Beligan" din Bacău, 7 noiembrie — Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzău și 9 noiembrie — Palatul Național din Chișinău.

Toate spectacolele încep la ora 19,30, iar concertul de la Chișinău la ora 19,00, precizează organizatorii. Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole și online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro.

Pentru acest turneu a fost concepută, în premieră, o categorie specială de bilete — Golden Circle (VIP). În cadrul acesteia, va fi pus în vânzare un număr limitat de bilete — 100, cu valoarea de 150 de lei pentru fiecare spectacol din cadrul turneului național al lui Ștefan Banică. Spectatorii care vor achiziționa aceste bilete vor beneficia de un pachet special: acces la concert în sector preferențial Golden Circle, o întâlnire cu Ștefan Banică în backstage și vor primi noul album "Picat din lună" și o fotografie cu autograful artistului.

Horia Brenciu și fosta lui elevă, Adina Răducan, într-o fotografie de mii de like-uri:. Câștigătoarea celui de-al patrul... Un moment superb! Nicole Scherzinger, duet de excepţie cu Matt Terry la X FACTOR. "Purple Rain" nu a sunat nic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x