Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vezi cum l-a salvat Ana Maria pe Ionut de la eliminare! Ai fi facut la fel?

"Ii iubea pe Mozart, Bach, The Beatles si pe mine." E celebra replica. Si deschide un film si mai celebru – "Love story" din 1970. Se mai zice ca se face iubire si pe vremea holerei. Dar la X Factor, cum e iubirea?

Cerere in casatorie inedita: 12 cadouri, in 12 locuri

El e genul masculin, ea genul care asteapta momentul "in care sa arate ce poate". Asadar conservatori. Dar fiecare in felul sau.

Cu numere diferite pe tricouri, Ana Maria si Ionut fac echipa pentru a spori sansele, "matematic vorbind", explica el. Ea nu ar da nicio explicatie in afara de faptul ca e absolut firesc sa fie impreuna. Restul sunt detalii.

Un an de iubire si 12 praguri de trecut!

E firesc pentru ca, atunci cand au implinit un an de relatie au pus la cale un joc. In care e nevoie de incredere oarba in celalat. "Cauta-ma in douasprezece locuri din oras doar pe baza sms-urilor mele si a ceea ce stim unul despre celalalt".

Cine s-ar incumeta? Daca nu l-ar gasi ar fi o tragedie. Nu pentru cele sapte miliarde de oameni de pe mapamond. Pentru ea si pentru el.

Ana Maria si Ionut s-au gasit. Intr-un final ea l-a dibuit pierdut pe un deal. Cu o sticla de sampanie si doua pahare. Si o patrula de politie pe urmele lor. Asadar politia isi face datoria si tulbura cursul lin al povestilor de amor, intocmai ca la New York. Intocmai ca in filme...

Uhuuuuhuuuu...Adele!

A spus Bittman cand a vazut-o pe Ana Maria intrand pe scena. Delia, l-a completat: "eu bag mana in foc, tu detii o voce senzationala. Nu stiu de ce! Simt asta!"

Dupa timbru, aduce cu Corina Chiriac. Ceea ce e de bine. Cu zambetul si cu Doamne ajuta pe buze, Ana Maria s-a incumetat sa cante "Saving all my love for you". Un hit care a intrat din start in Billboard 100 pe #53 ca sa urce pe #39 in august 1985. Pentru ca in octombrie 1985 sa atinga #10. Trebuie sa ai ceva suflet in voce ca sa te inhami la asa o trebusoara!

Dar nu inainte ca Ana Maria explice pe cine sustine si de cine e sustinuta!

De la "e na!" al Deliei pana la "pe bune?" al lui Bittman e suficient loc sa intuiti cam cum se vede iubirea prin lupa X Factor.

Hai sa te auzim cantand!...Pe acorduri de dragoste la prima vedere

"Thought I tried to resist...being last on your list!" O fi ceva adevar in vers. Publicul e in asteptare. Ca si juriul. La rastimpuri, reactia lui Ionut apare proiectata in ecran. Cam emotionat. Parca se poate mai mult! Nu doar un zambet in coltul gurii. Fata canta din suflet. Vocea e plina, clara, impunatoare.

Saxofonul de pe fundal completeaza povestea. E ca si cum ii da replica si indeamna pe fiecare sa isi aminteasca.

Bittman tine isonul: canta cu Ana Maria in sincron, semn ca muzica uneste oamenii.

"Da, da da! Ia uite ce ai facut!!"

"V-am dat o parte din sufletul meu!"

Comentariile sunt de prisos.

Mai putin pentru juratul Cheloo: "deja va percep ca pe doi jefuitori. Ati venit la in banda organizata la X factor, cu sacul in spate." Si in ciuda "organizarii", da si Cheloo, DA!

Indiscutabil trei DA-uri.

Si tu ai de spus o poveste si nu una oarecare!

L-a incurajat Ana Maria pe Ionut. Dar atunci cand unul lupta pentru doi, se cam cunoaste. Sare in ochi ca rozul pe verde.

Curiozitatea Deliei e justificata: "Lover boy, credeti ca sunteti la fel de buni?"

Regula confrom careia celalalt e mai bun parca si-a pierdut din valabilitate, dar Ionut o sustine inca.

Ataca "Unchained melody" de la Righteous Brothers. In culise Ana Maria se trage usor in spate, ca si cum ar vrea sa tina cuvintele si armonia melodiei pentru sine.

Pe "Iiiiiiii neeed youuur love" nu se poapte abtine - " de asta il iubesc!"

Asta ma intriga pe mine, deja!

Juratul Bittman l-a oprit si l-a blagoslovit cu: "spuneai ca Ana Maria canta mai bine decat tine? Da, canta!"

Si nu trebuie sa fii expert pentru a sesiza. Cand melodia ta e asemanata cu pisica ce zgarie pe tabla si pisica e "made in Romania" nu e bine.

Bittman si Cheloo nu stau la discutii: NU!


Ha! Ma duc!!

Dublu Nu si o proba pentru Ana-Maria, chemata in scena: "esti dispusa sa renunti la locul tau pentru el"?

"Cu siguranta da", spus cu atat de multa seninatate.

"Dar un duet vreti sa faceti?" Pentru ca fiecare are incredere in celalalt, de mana, vocile se unesc in duet!

Sala rasuna deodata!

"Sunteti de acord sa mergeti impreuna? Aveti timp de gandire fix doua secunde!"

Ea: DA imediat. El: cu retineri.

Restul e boot-camp.

Spune-ne pe Facebook parerea ta despre Ana-Maria si Ionut!

Video