Antena Căutare

Viata din Caminu' 16 e misto!

UB 40 s-au cunoscut la Somaj, la Oficiul Fortelor de Munca. Baietii de la Caminu' 16 in bucatarie, in...camin, ca de aia le si zice asa. Unu era singuratic, celuilalt ii era foame. Le mai scapa vocile, dar, per total, fac treaba buna impreuna

UB 40 s-au cunoscut la Somaj, la Oficiul Fortelor de Munca. Baietii de la Caminu' 16 in bucatarie, in...camin, ca de aia le si zice asa. Unu era singuratic, celuilalt ii era foame. Le mai scapa vocile, dar, per total, fac treaba buna impreuna.

Asa glasuieste legenda. Ca baietii de la UB 40 s-au cunoscut cand aplicau pentru somaj, la Oficiul Fortelor de Munca. Foicica pe care trebuiau sa o copieze se numea UB 40. S-au vazut, s-au placut, le aveau cu muzica, au inchegat o formatie. Robert si Tiberiu s-au gasit in bucataria caminului, prima oara. Unul cu tigaia in mana si cu foamea in stomac, celalalt singuratic, cu chitara, fredonand. Si-au zis sa-si puna calitatile in comun: o voce, un cantat la chitara.

Viata in camin e frumoasa: distractie, chefuri si multa muzica. Delia ii place, pentru ca-s tineri si "riraiti". Ataca un Bon Jovi, dar e varianta acustica, ceva mai moale. Ar putea mai sus, insa le e teama sa nu greseasca. "In 16, e mai usor, acolo te ajuta si rezonanta holurilor, aici e mai greu", recunosc ei. Bittman nu e convins. Vrea mai mult. Ca sa-l impresioneze, cei doi baieti trec pe "Holograf". Nici asa parca nu merge, desi e clar ca au stofa. Primesc doi de "DA", de la Delia si de la Cheloo si merg mai departe. Cu promisiunea ca in faza urmatoare vor cauta ceva mai vesel, asa cum e starea lor in camin. In Caminu' 16, de la Babes Bolyai, din Cluj.

Barbie de la karaoke a gasit formula X si a castigat biletul spre finala!... Daca n-ai, nai!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x