Antena Căutare

Viata, dincolo de X Factor: in unele zile, Tudor Turcu si mama lui nu au ce manca

Dupa ce, in a doua saptamana Tudor si-a revazut sora vitrega dupa 25 de ani, in a patra gala live a mai dezvaluit ceva despre situatia sa familiala, extrem de delicata.

Galerie
Nu avea bani pentru biletul de tren, dar echipa X Factor a adus-o in platou

Dupa ce, in a doua saptamana Tudor si-a revazut sora vitrega dupa 25 de ani, in a patra gala live a mai dezvaluit ceva despre situatia sa familiala, extrem de delicata.

In mod normal, Tudor si mama sa traiesc din pensia acesteia, de doar 700 de lei, si din ceea ce mai reuseste tanarul sa stranga din vanzarea tablourilor sale. "Cateodata avem, cateodata nu avem. E normal, nu?", se intreaba retoric Tudor.

El se simte vinovat ca, in ce el are toate conditiile in casa X Factor, mama lui se chinuie singura. Ii e greu sa stie ca el are ce manca, in timp ce persoana care i-a dat vioata nu are uneori ce pune pe masa. Atat de greu, incat concurentul a vrut sa plece din concurs, pentru a-i fi alaturi mamei. In cele din urma, aceasta l-a convins ca trebuie sa stea si sa lupte pentru visul sau pana la capat.

"Sunt zile in care am mancat o singura data. Dar sunt altii care nu au nici macar atat", spune cea care i-a dat viata lui Tudor, uimind cu altruismul sau, desi situatia sa este extrem de dificila. Din pensia de 700 de lei trebuie sa plateasca trei rate la banci, trebuie sa isi cumpere medicamente, sa manance si risca debransarea de la gaze, pentru ca nu a avut bani sa plateasca factura.

Pentru a-i mai risipi putin grijile lui Tudor, Razvan si Dani i-au facut o surpriza: au adus-o pe mama sa pe scena X Factor. Mai mult, Euroexpo, cel mai mare organizator de targuri si expozitii, i-a oferit acesteia un cec de 4.500 de lei, care sa o ajute in aceasta perioada dificila.

S-au vazut doar de opt ori in 20 de ani: Elena de la RED si-a revazut mama, a noua oara, la X Factor!... Doamna scenei romanesti: Margareta Paslaru a cantat live, o piesa proprie, pe scena X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x