XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

VIDEO. Bătaie pe scenă la preselecțiile X Factor. Au venit prietene și au plecat cu mare scandal!

 

Pe lângă vocile uriașe care au fost scoase la lumină de celebrul talent-show, pe scena X Factor s-au petrecut, de-a lungul timpului și multe episoade mai puțin obișnuite. De la prestații mediocre, până la leșinuri sau certuri crunte, toate au putut fi văzute de fanii emisiunii.

Unul dintre cele mai neobișnuite momente petrecute vreodată la X Factor s-a consumat cu câțiva ani în urmă, în Marea Britanie, unde două foarte bune prietene au venit să-i cucerească pe jurați și pe telespectatori cu vocile lor.

Pentru că piesa interpretată de Abby și Lisa, care împreună formau trupa Ablisa, nu a ajuns la sufletul „judecătorilor”, iar criticile au venit în valuri, cele două au început să se certe. Nimic neobișnuit până aici, numai că în momentul în care cele două prietene au fost invitate să părăsească scena, Abby a lovit-o pe Lisa direct în figură, spre uluirea generală. 

Momentul a devenit unul viral, filmulețul cu bătaia celor două adunând peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe