Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

VIDEO! Juratul X Factor Horia Brenciu vrea „să trăiască o viață fără regrete”

Spontan, energic, optimist - juratul X Factor Horia Brenciu este genul de om care trăiește prezentul. Nu e de mirare că viața lui reflectă perfect „refrenul tuturor generațiilor”, „My Way”, cântat de Frank Sinatra!

Spontan, energic, optimist - juratul X Factor Horia Brenciu este genul de om care trăiește prezentul. Nu e de mirare că viața lui reflectă perfect „refrenul tuturor generațiilor”, „My Way”, cântat de Frank Sinatra.

O viață fără regrete, trăită după propriile reguli, nu ale altora, este idealul juratului nostru, așa cum le-a spus fanilor pe pagina sa de Facebook, referindu-se la capodopera lui Sinatra:

Astazi se implinesc 16 ani de cand legenda Francis Albert Sinatra ne-a parasit. Mostenirea sa muzicala, insa, va ramane pentru totdeauna. Refrenul tuturor generatiilor, "MY WAY" este dincolo de o partitura formidabila si una dintre cele mai bune definitii ale vietii. Ati exclamat vreodata "Yes, I did it my way"?

Dacă răspunsul vostru e „DA”, atunci trebuie să ascultați coverul lui Horia după melodia maestrului Frank Sinatra.

Cu jurații X Factor, Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică Jr. vă întâlniți în această toamnă, la Antena 1! Sezonul 4 X Factor bate la ușă!

Video