Antena Căutare

Vineri, 18 decembrie, de la 20.30, la Antena 1, seară românească la prima Gală live X Factor

Vinerea aceasta, Antena 1 dă startul Galelor live X Factor. După un sezon întreg de căutări, talente descoperite, voci speciale, a venit momentul ca cei mai buni dintre cei buni să se întreacă pentru un loc și mai aproape de Marea Finală.

Vinerea aceasta, Antena 1 dă startul Galelor live X Factor. După un sezon întreg de căutări, talente descoperite, voci speciale, a venit momentul ca cei mai buni dintre cei buni să se întreacă pentru un loc și mai aproape de Marea Finală.

Așa se face că vinerea aceasta, în prima Gală live, pe scena X Factor vor păși cei nouă concurenți aleși după cele mai dure selecții ale sezonului. Iar noutatea absolută este faptul că tot vinerea aceasta, toată lumea va afla și care este concurentul favorit al publicului, ales în urma voturilor din Aplicația X Factor România: va fi o surpriză pentru toată lumea, de la concurenți la mentorul care va afla că are un concurent în plus.


Cei nouă concurenți aleși pentru Galele live sunt: echipa Delia – Anastasia Ursu, Andrei Ioniță și Alex Vasilache; echipa Ștefan Bănică – Endy Glikman, Erika Isac și Florin Răduță; echipa Horia Brenciu – Tomato, B52 și Bravissimo. Acestora li se va alătura vineri alesul celui de-al patrulea jurat, publicul.

Grupa Deliei

Grupa lui Horia Brenciu


Prima Gală live la X Factor aduce o seară românească, pentru că cei zece concurenți au de interpretat piese în limba română. Momente speciale, versuri alese, melodii celebre, dar și o reală provocare pentru italienii Thomas și Amato de la Tomato, care pentru prima oară sunt nevoiți să cânte în limba română. Mecanismul concursului este următorul: la finalul serii, fiecare mentor încheie Gala cu doi concurenți, excepție făcând juratul care are în echipă și favoritul publicului. În cadrul categoriei fiecărui mentor, un concurent va fi salvat de voturile publicului trimise la numărul 1313, în vreme ce al doilea va fi ales de jurat. Așadar, prima Gală live se va încheia cu şapte concurenți care întră în Semifinala difuzată în direct de Antena 1 de Crăciun, pe 25 decembrie.


În ediția de vineri, 18 decembrie, foști concurenți din sezoanele trecute X Factor, dar și alte vedete ale muzicii românești, printre care Nicoleta Nucă, Cabron, Randi, Nadir, Uddi și Jo, vor urca pe scena emisiunii pentru a oferi câteva momente spectaculoase.


Toți cei care votează pe parcursul Galelor live prin SMS la numărul 1313 au șansa să câștige și premii consistente: iWatch-uri, iPod-uri și, la Marea Finală din 27 decembrie, noul Opel Astra, modelul care provoacă segmentul premium cu dotări surprinzătoare pentru clasa sa (noul Astra a câștigat titlul Volanul de aur, atât în România, cât și în Europa).

Ştefan Bănică şi cei trei mușchetari ai săi sunt gata de luptă! Erika Isac, Endy Glikman şi Florin Răduţă se pregătesc p... Numărătoarea inversă a început! Ce mesaje transmit concurenţii X Factor înainte de prima Gală live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x