Antena Căutare

Vineri, 20 noiembrie, de la 20.30. Anda Adam vine la X Factor în ultima ediție de audiții cu juriul

Seara de vineri, 20 noiembrie, aduce ultima audiție cu juriul la X Factor. Ultimii concurenți care speră să treacă în etapa următoare a show-ului de la Antena 1 vin în fața juraților cu momente care mai de care mai atent pregătite.

Seara de vineri, 20 noiembrie, aduce ultima audiție cu juriul la X Factor. Ultimii concurenți care speră să treacă în etapa următoare a show-ului de la Antena 1 vin în fața juraților cu momente care mai de care mai atent pregătite.

O tânără din București, care seamănă foarte bine cu Anda Adam, va atrage atenția de cum va păși pe scenă. Cu o atitudine relaxată și pozitivă, aceasta va povesti că iubește muzica și cântă de la şase ani, deși în prezent este manager la o firmă de construcții. Anne Marie recunoaște că i s-a mai spus că seamănă cu Anda Adam și speră să devină cel puțin la fel de faimoasă ca aceasta.


De la Chișinău, direct pe scena X Factor. Cinci voci diferite își unesc forțele pentru a trece mai departe. De facturi diferite, aceste voci masculine ale băieților din trupa Nobil se vor completa una pe cealaltă într-un moment cu totul și cu totul neașteptat. Iar unul dintre ei va recunoaște cu umor că are o motivație cât se poate de importantă la X Factor: să o impresioneze pe Delia!


Pentru a-i diminua emoțiile, Delia va merge pe scenă lângă un concurent și îi va da lecții de dans. Dacă îi vor fi de folos acestuia, telespectatorii Antena 1 vor afla vineri seară la X Factor.

Tot atunci, o serie de concurenți care și-au mai încercat norocul în sezoanele trecute se întorc pentru a demonstra că între timp s-au perfecționat și merită să ajungă mult mai departe în concurs. Unul dintre acești concurenți este Afina Madoian, cea care anul trecut a pierdut în fața lui Cocoon și a ratat astfel galele live, fiind decisă acum să meargă în finală.


Ştefan Bănică susţine şi al treilea concert de Crăciun, pe 13 decembrie, la Sala Palatului... "Tăticul" Horia Brenciu, alături de Adina Răducan şi Cocoon Kills, într-o fotografie de pus în ramă: "Îi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x