Antena Căutare

"Vreau să fiu mentorul tău!" Ea este tânăra căreia Simon Cowell, durul de la X Factor UK, i-a făcut această declarație!

Ca orice nou concurent, emoțiile pot fi resimțite chiar din voce. Louisa a pășit totuși încrezătoare, însă a reușit să le răspundă juraților cu un glas tremurat

Ca orice nou concurent, emoțiile pot fi resimțite chiar din voce. Louisa a pășit totuși încrezătoare, însă a reușit să le răspundă juraților cu un glas tremurat.

Așa am aflat că își dorea de multă vreme să ajungă pe scena X Factor, de unde chiar idolul său, Leona Lewis, și-a dezvoltat cariera. Tânăra, în vârstă de numai 17 ani, a demonstrat că poate cânta foarte bine, interpretând piesa lui Michael Jackson - "Who's loving you".

Reacția publicului a fost fabuloasă, iar jurații s-au ridicat în picioare la finalul prestației Louisei. În timp ce lacrimile concurentei se scurgeau pe obraji, Simon Cowell i-a făcut mărturisirea pe care oricine și-ar fi dorit să o audă "Mi-ar face plăcere să fiu mentorul tău!"

Urmăriți prestația tinerei în clipul de mai sus.

Nu uita - din toamnă, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4‪#‎xFactor5#xFactorRo.

Pusă pe ceartă? Cum ar arăta o altercație online între Delia și alți cântăreți!... VIDEO CULISE! DELIA, cum n-ai mai văzut-o NICIODATĂ! Uite câte TRĂSNĂI a putut face în 6 MINUTE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x