Antena Căutare

X Factor 2016 și-a ales finaliștii! Olga, Raul, Alex și Marcel sunt cei patru fantastici !

Pentru patru dintre cei șapte semifinaliști X Factor drumul continuă. Voturile telespectatorilor, spectatorilor și juraților i-au trimis în Marea Finală pe Olga Verbițchi, Alex Mladin și Raul Erengep, în vreme ce Marcel Roșca a fost alesul juriului pentru ulitma fază a show-ului

Pentru patru dintre cei șapte semifinaliști X Factor drumul continuă. Voturile telespectatorilor, spectatorilor și juraților i-au trimis în Marea Finală pe Olga Verbițchi, Alex Mladin și Raul Erengep, în vreme ce Marcel Roșca a fost alesul juriului pentru ulitma fază a show-ului.

Ultima eliminată din cursa pentru premiul de 100.000 de euro, care răsplătește cea mai bună voce de la X Factor, a fost Loredana Anghelache.

Aceasta a pierdut lupta cu Marcel Roșca pentru ultimul loc ce duce în Marea Finală, iar tânărul născut peste Prut merge mai departe și speră să dea lovitura vinerea viitoare, în ultima ediție a actualului sezon X Factor.

Dramatism extrem. Horia Brenciu are doi dueliști, iar Delia a rămas fără un muschetar. Marcel vs. Loredana și Emilian e ... S-au ales finaliştii acestui sezon X Factor: Olga, Alex, Raul şi Marcel vor lupta pentru 100.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x