Antena Căutare

Patru voci strălucitoare precum diamantele. Finalul serii este incandescent după un „Perdono” perfect!

Cele patru componente ale grupului Diamonds, venite tocmai din Italia, i-au cucerit pe juraţi încã de la primi paşi pe scena X Factor.

Cele patru componente ale grupului Diamonds, venite tocmai din Italia, i-au cucerit pe juraţi încã de la primi paşi pe scena X Factor. „Eu deja am o preferatã!”, le-a spus Carla’s Dreams, încã de la inceput. Deşi formeazã o trupã de doar trei ani, Simona, Elena, Carla şi Chiara sunt prietene de o viaţã. „Sunteţi de departe cea mai vioaie, puternicã, frumoasã şi sexy trupã care a venit la X Factor anul acesta! Bravo!”, le-a spus Horia, iar Delia a continuat: „Aţi şi dansat, aţi şi cântat pe voci, am vãzut culoare, nebunie! Felicitãri, fetelor!”, le-a spus şi Delia. Cu patru de DA, fetele au pãrãsit scena X Factor mai mult decât fericite.

Efervescente, așa cum era de așteptat, „diamantele” au ales să interpreteze „Perdono”, una dintre piesele de excepție ale lui Tiziano Ferro, și bine au făcut pentru că apariția lor a stârnit zâmbete de admirație din partea juraților. Problemele apar însă la Brenciu, care este nevoit să ia o ultimă decizie grea în seara aceasta.

Niște... diavolițe cu chipuri și voci de îngeri! Emoțiile devin insuportabile după momentul celor de la Angels: „E o ale... Brenciu și-a pus cele mai bune trupe față-n față! Două dueluri pentru marele premiu X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x