Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

X Factor 2020. Alexandra Robea a impresionat jurații X Factor cu povestea și vocea ei. “Lady in pink”

Alexandra Robea, cu o voce de excepție și o sensibilitate aparte, a transmis emoția sa juriului X Factor.

Alexandra Robea a impresionat jurații X Factor cu povestea și vocea ei. “Lady in pink”

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Cu o energie debordantă și un zâmbet molipsitor, Alexandra, în vârstă de 27 de ani, a venit la X Factor pentru a arăta cât e de talentată. De loc din Buzău, Alexandra s-a acomodat rapid ritmului din București.

Îmi doresc să înfrunt teama asta de scenă într-un fel”, a declarant tânăra cântăreață care spune că, deși e corporatistă, sufletul ei se duce mereu către muzică.

Cel mai mare fan al Alexandrei este fiul ei, de 4 ani, despre care ea spune că e cel mai important bărbat din viața ei. Alexandra a trecut printr-un divorț dificil și partea și mai grea a fost că a trebuit să plece din Buzău să își caute de lucru, iar băiețelul ei a rămas cu mama ei.

Îmi doresc feeling-ul ală, sentimentul ală de a fi pe scenă și de a avea luminile în față”, spune cu emoție Alexandra, nerăbdătoare să arate juraților X Factor ce poate.

Concurenta a interpretat piesa “Mulțumesc, iubită mama”, în cinstea tuturor mamelor care ăși cresc singure copii, aratând că se poate.

citește și: X Factor 2020. Karina Ștefan i-a impresionat pe jurați cu aspectul ei dulce. Ristei: Te văd într-un grup de tip „Pussycat Dolls”

Ești puternică și ești o învingătoare”, a încurajat-o Loredana.

Alexandra a impresionat juriul X Factor prin sensibilitatea ei și vocea extraordinară care le-a dat tuturor fiori. Vocea ei și felul în care a interpretat această piesă i-a umplut ochii de lacrimi mamei ei care o susținea din culise.

Consider că a împacheta o piesă într-un moment e destul de important într-un show tv”, a spus Florin Ristei.

Alexandra a primit 3 x DA, fiind pe lista juraților X Factor.

X Factor #DENEOPRIT Urmărește noul sezon joi și vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Video