Antena Căutare

X Factor 2020. Andrada Făină a zguduit scena X Factor cu vocea ei suavă. “Te-ai simți mai bine într-un grup”

Andrada Făină, cu o energie debordantă, a impresionat jurații X Factor la doar 16 ani.

andrada faina Galerie
Andrada Făină a zguduit scena X Factor cu vocea ei suavă. “Te-ai simți mai bine într-un grup”

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Andrada, în vârstă de doar 16 ani, are un vis măreț: Vrea să cânte pentru a se exprima liber și pentru a căpăta mai multă încredere în sine.

Consider că bucuria de a cânta te duce mai departe decât dorința de faimă ”, a declarant Andrada, cu o maturitate rară pentru vârsta ei.

Andrada spune că totul depinde de pasiune. Ea a mai adăugat “Nu consider că la vârsta de 16 ani nu poți reuși. Depinde de persoană”.

Frumoasa adolescentă plină de carismă le-a povestit juraților X Factor că a început să cânte din copilărie, moștenind talentul de la tatăl său. Ea spune că la o petrecere tatăl ei i-a pus microfonul la o petrecere și a provocat-o să cânte. Atunci a avut primul contact cu publicul, văzut ce poate și a simțit pe pielea ei ce înseamnă să ai emoții.

citește și: X Factor 2020. Daria Pintilie, motiv de dispută între Bănică și Ristei: „Pot să o iau eu într-un grup. Ai cântat blană”

Andrada a cântat piesa “Break My Broken Heart”, cu o voce suavă și caldă.

Ești o prezență foarte interesantă. (...) Cred că te-ai simți mai bine într-un grup”, i-a spus Florin Ristei concurentei X Factor.

Nu pot să îl las pe domnul Ristei fără nicio speranță”, a completat Ștefan Bănică.

Andrada a primit 3 x DA de la jurații X Factor, cu posibilitatea de a face parte dintr-un grup, în echipa lui Ristei.

X Factor #DENEOPRIT Urmărește noul sezon joi și vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Ultima întâlnire din culise cu Ilona Brezoianu la eXtra Factor. Ce i-a întrebat pe colegii săi... Jurații se pregătesc de Bootcamp, după ultima ediție de audiții X Factor din acest sezon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x