Antena Căutare

X Factor 2020. David Ștefan a făcut senzație în Bootcamp cu timbrul său vocal: „Nu ai cum să ai 14 ani și să cânți în halul ăsta”

David Adrian Ștefan este cel mai mic din sezonul 9 X Factor și a demonstrat că poate face față cu brio acestei competiții. În primul Bootcamp al concursului tânărul de 14 ani i-a uimit pe jurați cu timbrul vocal și cu inocența irezistibilă.

David Ștefan a făcut senzație în Bootcamp cu inocența și tibrul vocal Galerie
David Ștefan a făcut senzație în Bootcamp cu inocența și tibrul vocal

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

David Adrian Ștefan are 14 ani și de cum a pășit în Bootcamp-ul X Factor Ștefan Bănică i-a spus „Din partea mea ai trecut numai pentru cum ai intrat”

David Adrian Ștefan a obținut un scaun în Bootcamp

Nu doar înfățișarea i-a impresionat pe jurați, ci și modul în care David a interpretat melodia „Like I'm Gonna Lose You”.

David a povestit că s-a împrietenit cu ceilalți băieți din categoria sa, fapt demonstrat de modul în care aceștia l-au susținut din culise. „Nu există cuvinte! Nu ai cum să ai 14 ani și să cânți în halul ăsta! Băiatul e monstru!”, a spus unul dintre concurenții care așteptau să intră în scenă.

Citește și: Ultima întâlnire din culise cu Ilona Brezoianu la eXtra Factor. Ce i-a întrebat pe colegii săi

Fiind vorba despre categoria de vârstă a cărei jurat-îndrumător este Loredana, comentariile celorlalți trei au fost numai consultative.

Atât Delia, cât și Bănică și Ristei au apreciat vocea lui Theodor:

Florin Ristei: Mi-a plăcut. AI un vibrato foarte mișto și foarte adaptabil.

Delia: Ești foarte fresh. Ești foarte bun ca voce. Nu știu dacă ți se va schimbavocea, ținând cont de vârstă. Dar posibilitățile sunt huge și ai merita un scaun.

Ștefan Bănică. Pe mine m-ai cucerit de la început. Nota acută ți-a spălat toate păcatele, toate stângăciile. Dacă aș fi mentorul tău n-aș avea cum să mă gândesc la tine, pentru că ești special.

Suspans pentru David Ștefan. Cum i-a dat Loredana verdictul

În final, Loredana a preferat să-l țină în suspans pe Theodor până să-i dea verdictul final.

„David, într-adevăr inocența ta este irezistibilă. Să știi că inocența nu ține de vârstă. În seara asta, pe lângă inocența și pe lângă vocea ta extrem de cristalină și caldă și flexibilă, te duci așa cu ușurință pe note, tu cum vezi co ncursul ăsta? Cum ți se pare ca fiind cel mai mic să concurezi cu ditamai oamenii?”, l-a întrebat Loredana pe Theodor.

Theodor vizibil emoționat a precizat că nu îi este teamă de competiție, mai ales datorită faptului că băieții de acolo i-au devenit prieteni:

„Nu este o mare competiție pentru că sunt deja prieten cu toți. Adică nu-mi este frică și ne înțelegem foarte bine. Pentru mine e o experiență foarte mine. Eu sunt obișnuit cu scena, pentru că am mai participat la concursuri”.

Citește și: Andra Barangă, concurentă X Factor, cântă piesa Rather Me, la Neatza cu Răzvan și Dani

Loredana i-a cerut lui Theodor să argumenteze de ce merită un scaun:

Totuși, tu ai participat la concursuri cu copii de vârsta ta. Dar acum ai intrat în vârtejul ăsta. Te bați cu toată lumea. Și nu știu dacă scaunul ăsta pe care pot să ți-l dau nu va fi o sarcină prea grea pentru tine.

„Aș vrea să merg mai departe, mai ales să repet cu tine”, i-a răspuns Theodor Loredanei.

Jurata i-a spus concurentului că oricând va fi alături de el și îl va ajuta cu orice sfat de viață sau de cântat. După momentele de suspans Loredana i-a dat verdictul lui Theodor, oferindu-i un loc pe scaun.
„În seara asta, din păcate pentru tine, iei doar un scaun”.

Răzvan și Dani l-au luat pe sus pe tânărul Theodor și l-au așezat pe scaunul binemeritat.

David Ștefan, luat pe sus de Răzvan și Dani

David Ștefan a obținut un scaun în Bootcamp

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Theodor Andrei a făcut show în primul Bootcamp al concursului. Loredana: „Nu am cum să te trimit acasă”... X Factor 2020. Gabi Gruici - Kashy a obținut votul de încredere al Loredanei în Bootcamp: „Avem nevoie de nebuni frumoși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x