Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

X Factor 2020: Ei sunt concurenții din grupa Deliei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare a show-ului

Delia a decis care sunt concurenții din categoria ei de vârstă, peste 24 de ani, care merg în etapa Duelurilor.

Delia a decis care sunt concurenții din categoria ei de vârstă, peste 24 de ani, care merg în etapa Duelurilor

Antena 1

După o seară demnă de scena X Factor în care 10 tineri talentați au avut prestații remarcabile, Delia a trebuit să ofere numai 3 scaune pentru concurenții cu care vrea să meargă mai departe în concurs.

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Citește și: X Factor 2020. Grupurile din echipa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Care sunt cei trei concurenți care au convins-o pe Deliaa că merită să meargă în etapa următoare

Delia a avut de luat numai decizii grele în seara ei de Bootcamp. Are una dintre cele mai puternice voci și i-a fost extrem de greu să aleagă pe cine lasă pe scaune și pe cine trimite acasă.

Într-un final, Delia a ajuns la formula: Alina Dincă, Kalon Rae, Sonia Mosca.


Alina Dincă

Alina Dincă este prima concurentă din categoria Deliei care a deschis seara de Boocamp. Frumoasa artisă, a fost susținută încă din culise de către colegii ei, iar emoțiile au fost la cote maxime.

Concurenta din grupa Deliei a interpretat pe scenă în Bootcamp piesa Fate de la H.E.R.

Alina Dincă a primit un scaun de la Delia și merge mai departe în etapa următoare a concursului.


Kalon Rae

Kalon Rae a spus încă din culise că Bootcamp-ul este înfricoșător, iar explicația lui este una cât se poate de simplă și de logică: "Bootcamp-ul este o colecție de artiști foarte puternici. Este înfricoșător, dar și palpitant."

Pentru prestația din Boocamp, Kalon Rae a interpretat piesa Ain’t nobody de la Chaka Khan, iar din primele secunde, acesta l-a făcut pe Florin Ristei să spună: "Ce frumos cântă."

Kalon a primit un scaun de la Delia, iar bucuria lui a fost una nemărginită.


Sonia Mosca

Sonia Mosca este omul despre care Delia a spus încă din etapa audițiilor că este o forță a naturii și că este concurentul care poate câștiga fără niciun fel de probleme X Factor 2020.

Cu o dorință foarte mare de a cânta, Sonia a spus că trebuie să dea tot ce are mai bun pentru a merge mai departe în concurs. Concurenta în vârstă de 28 de ani a ales să interpreteze în această etapă a show-ului piesa Run to you de la Whitney Houston, iar alegerea ei muzicală a fost una extrem de înțeleapă.

Delia a spus despre Sonia că este un artist fenomen, care a cucerit-o de la prima notă muzicală. Jurata i-a oferit un scaun Soniei, iar dintre cei aleși deja a plecat acasă Iulian Canaf.


În sezonul cu numărul 9, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au aflat încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce i-a făcut să ia decizii mult mai strategice. Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana este mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică caută factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​