Antena Căutare

X Factor 3 decembrie 2020. Indru's, prestația peste așteptări care l-a făcut pe Florin Ristei să ia o decizie grea în Bootcamp

Frații Oana și George Indru au făcut un moment spectaculos pe scena X Factor, însă Florin Ristei a avut de luat o decizie foarte grea în legătură cu cei doi.

X Factor. "Indru's", momentul care l-a făcut pe Florin Ristei să ia o decizie grea Galerie
X Factor. "Indru's", momentul care l-a făcut pe Florin Ristei să ia o decizie grea

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

În audiții, Frații Oana și George Indru au participat împreună, însă fratele doar a acompaniat-o pe tânără la chitară. Florin Ristei a fost cel care a menționat faptul că cei doi fac un grup, chiar dacă George nu cântă cu ajutorul vocii.

Deși există o diferență de șapte ani între ei, cei doi au dovedit că pasiunea lor comună este muzica și că merită un loc în Bootcamp. Frații Indru cântă împreună de când se știu, dar într-o formulă mai profesională de aproximativ 3 ani.

Oana este cea care a cântat cu vocea pe scenă, iar George, deși practică jiu-jitsu brazilian, a demonstrat că chitara este una dintre marile lui pasiuni.

Cei doi au urcat pe scenă cu emoții, însă momentul lor a fost unul senzațional. Jurații s-au bucurat de una dintre cele mai reușite interpretări ale piesei "She Wolf".

Citește și: Florin Ristei intră în Bootcamp cu zece grupuri și un wild card!​

Membrii trupei Indru's au avut o apariție remarcabilă pe scena "X Factor"

Oana a impresionat cu vocea ei remarcabilă, iar George cu talentul său incredibil de a cânta la chitară.

Delia a rămas suprinsă de timbrul și vocea Oanei, concurenta ar fi putut face parte din echipa artistei, însa Ristei a fost mai rapid și a luat-o la el “familie”.

Citește și: Oana și George Indru au interpretat piesa Give In To Me într-o manieră originală. I-au cucerit pe jurați din primele secunde​

Foarte bună tehnica vocală, îmi place foarte mult zona în care te-ai dus cu piesa asta.”, a marturisit Delia.

Indru's nu formează un grup, iar Florin Ristei trebuie să ia o decizie importantă. “Dacă ar fi să gândesc la rece, nu prea sunteți un grup. Și îmi este greu să iau o decizie, pentru că ar trebui să vă compar cu celelalte grupuri care cântă destul de omogen.”, a spus juratul.

Trupa Indru's nu a reușit să ocupe în această seară un scaun, din pacate, însă evoluția lor este una de admirat.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Potrivit regulmentului, cele unsprezece grupuri ale lui Florin Ristei urcă pe scenă, cântă și încearcă să-și convingă îndrumătorul de categorie că merită un loc pe scaun. Ristei decide dacă grupul care se află pe scenă merită sau nu un scaun. Dacă juratul-îndrumător decide ca trupa să ocupe un loc pe scaun, atunci aceasta continuă să se afle în concurs. În momentul în care juratul decide ca trupa să nu ocupe un scaun, atunci aceasta își încetează parcursul în competiție. Doar trei grupuri întră în etapa Duelurilor.

X Factor 3 decembrie 2020. Alfa Band, posesorii "Wild Card" au făcut spectacol în Bootcamp: "Pentru mine ... X Factor 2020. Tiny Tigers au pus în scenă unul dintre cele mai energice momente din Bootcamp: "N-am mai văzut o tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x