Antena Căutare

X Factor 3 decembrie 2020. Membrii trupei IT’S US au făcut senzație pe scenă în Bootcamp. Piesa lor are un mesaj puternic

Daria Pintilie și Chris Casper sunt doi tineri care se potrivesc de minune și fac senzație pe scenă atunci când sunt împreună.

X Factor 2020. Membrii trupei "IT’S US" au făcut senzație pe scenă în acest Bootcamp " Incepem seara bine!" Galerie
X Factor 2020. Membrii trupei "IT’S US" au făcut senzație pe scenă în acest Bootcamp " Incepem seara bine!"

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Daria Pintilie a venit singură la audiții și își dorea să facă parte din echipa lui Ștefan Bănică, însa s-a ales cu un loc în unul din grupurile lui Florin Ristei.

Si Chris Casper a venit tot singur la X Factor, a primit trei de "DA" și a fost luat de Florin Ristei pentru a-l integra în unul dintre cele mai spectaculoase grupuri, alături de Daria Pintilie.

Cei doi membrii ai trupei IT’S US au lucrat din greu la repetitii și au reușit să impresioneze jurații cu talentul lor remarcabil. Deși sunt atât de diferiți, se pot complea perfect și formează o echipă de succes.

Citește și: Chriss Casper, pe scena X Factor cu piesa “Lil Paris”: Show total pentru jurații care s-au simțit ca la concert​

"Le-am dat sfaturi cum să umble pe scenă, cum să alerge, cum să intre în față. Ne-am uitat la clipuri împreună, chiar sunt mândru de ceea ce au realizat. Ieri la repetiții m-au surprins în mod plăcut.", a spus Florin Ristei.

X Factor 3 decembrie 2020. Membrii trupei IT’S US au făcut senzație pe scenă în Bootcamp. Piesa lor are un mesaj puternic

Daria și Casper au impresionat cu piesa "Nobody's Wife" în Bootcamp.

Momentul trupei IT’S US a fost unul de-a dreptul senzațional și pe placul juraților. Florin Ristei a ținut să îi felicite și să le mărturisească că au făcut spectacol. "Ați fost o surpriză plăcută pentru mine din momentul în care am făcut mixt-ul ăsta. Am văzut că pe voi vă leagă o stare mișto, chiar dacă tu ești mai bătrân de două ori."

Cei doi au cântat una dintre cele mai energice melodii,"Nobody's Wife" . Partea lui Casper a fost una originală și a adus succesul piesei.

"Deci să înteleg că erai la Ștefan pe listă. Ia uite ce ai pierdut, ce fată ai pierdut!", a spus Loredana despre Daria.

Citește și: X Factor 2020. Daria Pintilie, motiv de dispută între Bănică și Ristei: „Pot să o iau eu într-un grup. Ai cântat blană”

Ștefan Bănică a rămas foarte impresionat de prestația tinerilor și a ținut neapărat să își exprime părerea despre energia lor remarcabilă."Ați evoluat, dar energia a fost super, a fost de concert. Bravo, s-a cântat bine, a început foarte bine seara!", a declarat juratul X Factor.

Florin Ristei a decis sa pună trupa IT’S US pe primul scaun, semn că juratul a fost de-a dreptul surprins de momentul lor.

X Factor 3 decembrie 2020. Membrii trupei IT’S US au făcut senzație pe scenă în Bootcamp. Piesa lor are un mesaj puternic

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Potrivit regulmentului, cele unsprezece grupuri ale lui Florin Ristei urcă pe scenă, cântă și încearcă să-și convingă îndrumătorul de categorie că merită un loc pe scaun. Ristei decide dacă grupul care se află pe scenă merită sau nu un scaun. Dacă juratul-îndrumător decide ca trupa să ocupe un loc pe scaun, atunci aceasta continuă să se afle în concurs. În momentul în care juratul decide ca trupa să nu ocupe un scaun, atunci aceasta își încetează parcursul în competiție. Doar trei grupuri întră în etapa Duelurilor.

X Factor 3 decembrie 2020. Au făcut spectacol pe scenă. Ținutele purtate de Loredana și Delia în Bootcampul lui Florin R... X Factor 3 decembrie 2020. 4Sure, energici și uniți pe scenă în Bootcamp. Florin Ristei s-a ridicat de pe scaun ca să-i ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x