Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

X Factor 2020. Naomi Hedman, apariția care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Este greu de uitat momentul ei din Bootcamp

Naomi Hedman, tânăra cu o frumusețe răpitoare a pășit neîncrezătoare pe scena X Factor în audiții, iar Răzvan și Dani au fost cei care au însoțit-o pe scenă.

Naomi a făcut show pe scena X Factor în Bootcamp

Antena 1

În culisele Bootcamp-ului, Naomi a spus că anul acesta și-a pierdut vocea și că a recăpătat-o cu 4 zile înainte de a ajunge la audițiile X Factor, dar că acest lucru nu a ajutat-o prea mult pentru că nu a fost deloc încântată de ceea ce a făcut la prima întâlnire cu scena X Factor.

Pentru că a simțit neîncrederea ei, Florin Ristei a urcat atunci pe scenă alături de ea ca să o ajute să treacă peste emoții și au interpretat împreună piesa If I ain't got you. Chiar și așa, Naomi a spus acum că nu a vrut să se uite nici până în acest moment la prestația ei de atunci pentru că i s-a părut că a fost foarte rău pentru ea.

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Naomi a mai declarat că s-a simțit bine alături de Florin Ristei pe scenă, că a fost drăguț cu ea și a ajutat-o mult să depășească momentul, mai ales că familia ei se află în Londra, se simte singură și că nu și-a mai văzut apropiații de foarte mult timp.

Reporterii au întrebat-o pe concurentă dacă crede că va ocupa un scaun, iar Naomi a spus cu zâmbetul pe buze că nu crede că o va face, dar că o să arate că vocea ei poate să conteze.

Citește și: Naomi, „pandera” de la X Factor. Senzuala englezoaică a primit susținere din partea lui Florin Ristei

Naomi, pantera de pe scena X Factor

Toți au fost extrem de impresionați de frumusețea lui Naomi. Dacă în prima fază Loredana a spus că-i apreciază stilul vestimentar și părul, Ștefan Bănică a completat și a spus că acelea sunt ultimele elemente pe care cineva le observă atunci când o privește pe Naomi.

Naomi a făcut show pe scenă. Costumația aleasă, silueta de invidiat și mișările de dans i-au făcut pe toți să privească momentul ei cu sufletul la gură: "E atât de mișto, de frumoasă, încât nu mai poți să te concentrezi la cântat."

Pentru că au fost extrem de încântați de Noami, Răzvan și Dani au mai adus un scaun de pe scenă pentru frumoasa Naomi.

Ștefan Bănică: "Apariția ta este senzațională. Ești superbă."

Loredana a spus că prestația lui Naomi a lăsat-o cu gura căscată și că apreciază mult că tânăra știe cum să fie în centrul atenției: "Dacă ai fi în echipa mea, te-aș pune pe scaun acum, în clipa asta."

Florin Ristei a declarat din nou că Delia se află într-o situație dificilă și de această dată.

Delia: "Naomi, în primul rând felicitări pentru seara asta. Ai strălucit. Sunt convinsă că la un moment dat o casă te discuri de te va semna și vom auzi de tine. Sunt 100% convinsă că se va întâmpla asta."

Ștefan Bănică a încercat să o ajute pe Delia să ia cea mai bună decizie și să o ajute să își limpezească gândurile. Pentru a-și motiva decizia, Delia a spus cei de pe scaune sunt voci mai bune decât Naomi și că nu avea cum să-i ridice pe ei, iar superba mulatră a plecat din concurs.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​