Antena Căutare

X Factor 2020. Oana Velea i-a cucerit pe jurați cu frumusețea și „cristalul din glas”. Ce a decis Ștefan Bănică în privința ei

Oana Velea a cucerit publicul X Factor încă din audiții prin aspectul său angelic și vocea ei caldă. Tânăra de 16 ani a venit în Bootcamp cu speranța că-l va convinge pe Ștefan Bănică de faptul că merită un loc în grupa sa.

Oana Velea a avut o prezență gingață pe scena X Factor Galerie
Oana Velea a urcat pe scena X Factor și a interpretat piesa „Lost on you”

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Oana Velea a interpretat piesa „Lost on you” pe scena X Factor

Oana Velea a urcat pe scena X Factor și a interpretat piesa „Lost on you”.

Cei trei colegi ai lui Ștefan Bănică au comentat prestația concurentei, însă juratul-îndrumător al categoriei de fete cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani a avut dreptul de a decide dacă-i oferă sau nu un scaun Oanei.

Citește și: X Factor 2020. Adrian Petrache a intrat pe scenă cu chitara spartă, dar a reușit să aibă o prestație demnă de Bootcamp

Delia Matache și Florin Ristei au sugerat că alegerea piesei nu a fost prea fericită.

Delia a reținut timbrul Oanei încă din audiții și a considerat că piesa aleasă nu a ajutat-o în această seară.

Delia: „Aș fi ales o altă piesă pentru seara asta, pentru momentul ăsta, pentru vocea ta pe care o țin minte încă din audiții cu un ambitus destul de mare, cu un timbru destul de frumos. Nu mi se pare că ți se potrivește piesa, mi se pare că ți-a fost și un pic cam sus”.

De asemenea, și Florin Ristei a criticat alegerea piesei. Totuși, juratul nu a contestat faptul că Oana are calități vocale foarte bune.

Ristei: A cânta sus toată piesa nu-i un atuu întotdeauna. Toată lumea vrea să arate că știe să cânte acolo. În schimb ești foarte frumoasă și cânți bine. Trebuia aleasă altă piesă.

Loredana a fost vrăjită de înfățișarea Oanei, care a dus-o pe jurată cu gândul la filmele americane cu adolescenți.

Citește și: X Factor 2020: Ei sunt concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare a show-ului

Loredana: „Ai o față de americancă, adolescentă, ești foarte cute, ai fi bună și de actriță. Chiar dacă în seara asta nu a fost cea mai bună prestație sunt convinsă că poți mult mai mult de atât. Ai o voce ofertantă și cred că tu meriți să primești o șansă”.

Ce a decis Ștefan Bănică în privința Oanei Velea

În timp ce Oana aștepta cu sufletul la gură verdictul lui Ștefan Bănică, juratul a evidențiat calitățile incontestabile ale fetei:

Bănică: „E bine să asculți ce spun în general ceilalți colegi ai mei, e bine să și filtrezi informațiile și să iei ce crezi că e mai bine pentru tine. Nimic nu e bătut în cuie, nimic nu e literă de lege! Intuiesc ce poți. Ai această prospețime. Acest lucru nu se poate mima, nu se poate juca. Punctul ăsta de pornire, curățenia asta, frumusețea asta, naturalețea asta, cristalul din glasul tău, ele sunt acolo și sunt exact cum trebui să fie pentru o fată de 16 ani. Am spus clar de la bun început că dacă ne oprim aici tot o bucurie e și dacă mergem mai departe, e o evoluție”.

La un moment dat, din public s-au auzit voci care cereau ca Oana să rămână în competiție:

„De ce vreți să stea Oana? Că-i frumoasă? E de ajuns?”, i-a întrebat Bănică pe spectatori: „Important e că a produs o reacție în voi, iar eu astă-seară, chiar dacă te superi pe mine, am să-ți spun <<Ia loc>>”, a decis Ștefan Bănică.

Așadar Oana a fost a doua concurentă din Bootcamp-ul grupei lui Ștefan care a primit un loc pe scaun.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Marina Vlad, moment plin de eleganță în Bootcamp. Bănică: „Ești frumoasă și ai știut să-ți pui în valoare... X Factor 2020. Alexandra Sîrghi a făcut show total în Bootcamp. Ștefan Bănică: „Ai fost ca Halep la Roland Garros”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x