Antena Căutare

X Factor 2020. Raul Jipa și Claudia Iuga, cu o chimie excepțională pe scena X Factor. Polițiștii cu voci de aur

Raul Jipa și Claudia Iuga, deși sunt polițiști de profesie, au dovedit pe scena X Factor că pot fi niște cântăreți de excepție.

raul si claudia Galerie
Raul Jipa și Claudia Iuga, cu o chimie excepțională pe scena X Factor. Polițiștii cu voci de aur

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Raul și Claudia sunt polițiști de profesie și au format un grup, dar nu sunt colegi de muncă. Claudia este din Arad, iar Raul este din București. Ei s-au cunoscut în urmă cu 5 ani, la un festival.

Cei doi au ținut legătura de-a lungul anilor și s-au decis să concureze împreună la X Factor, sperând să facă parte din echipa lui Florin Ristei.

Claudia a mărturisit că ei au apucat să repete pentru aproximativ două ore piesa cu care au urcat pe scena X Factor. Raul a spus că poate repeat cel mai bine pe radio-casetofonul autospecialei pe care lucrează.

Pun un negativ și încep și repet”, a spus Claudiu zâmbind. El a mai povestit că a cântat mereu la toate petrecerile organizate de sindicat, la muncă și e determinat să nu dea niciodată înapoi de la muzică.

Raul și Caludia au acaparat scena cu piesa “Shallow” a lui Lady Gaga. Emoția și chimia lor a fost transmisă și juraților, dar și publicului care i-a aplaudat furtunos.

citește și: Zorana Samson, o adevărată apariție pe scena X Factor: "Ești bombiță. Eu nu am mai auzit pe nimeni cu așa un timbru special"

De ce nu vă pupați? Că așa era originalul”, îi îndeamnă Loredana, spunând că pe scenă totul e permis.

N-o să vă amendeze nimeni!”, a spus Delia.

Pistoul trebuie să îl ai în gât la acest concurs”, a zis Loredana.

Grupul format din Claudia și Raul a primit 3 x DA de la jurații X Factor, cu posibilitatea de a se întâlni cu Florin Ristei în Bootcamp.

X Factor #DENEOPRIT Urmărește noul sezon joi și vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Enrico Bernardo, din Napoli pe scena X Factor."Mie îmi vine să plâng"... X Factor 2020. Liviu Miluț, un rapper în devenire pe scena X Factor. “Ești un băiat puternic”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x