Antena Căutare

X Factor 2020. Theodor Andrei a făcut show în primul Bootcamp al concursului. Loredana: „Nu am cum să te trimit acasă”

Theodor Andrei are 15 ani și a făcut show în primul Bootcamp din sezonul 9 al competiției X Factor. Jurații și prezentatorii au fost impresionați de modul în care tânărul concurent a umplut scena.

Theodor Andrei, pe scena iUmor, interpretând melodia „That’s How You Write A Song” Galerie
Theodor Andrei a făcut show în Bootcamp

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Theodor Andrei, încrezător în propriile forțe pe scena X Factor

Theodor Andrei a venit încrezător în propriile forțe pentru a-i demonstra Lorednei că merită un loc pe unul dintre cele trei scaune disponibile pe scenă. Theodor a fost cel care a deschis competiția, fiind privit din culise de ceilalți nouă băieți cu vârste de sub 24 de ani.

Theodor a interpretat melodia „That’s How You Write A Song”, a dansat și i-a făcut pe jurați să se simtă, așa cum a spus Ștefan Bănică, precum la un concert.

Citește și: Grupa Loredanei trăiește emoțiile Bootcamp-ului X Factor!

Încă din timpul prestației prezentatorul Răzvan a remarcat că nimeni nu poate spune că Theodor nu a umplut scena.

Jurații au comentat prestația lui Theodor, însă, având în vedere că este vorba despre categoria de vârstă 14-24 de ani, decizia finală a fost luată numai de Loredana.

Ristei a a apreciat că Theodor a făcut show pe scenă, însă a considerat că melodia aleasă nu i-a pus în evidență calitățile vocale.

Florin Ristei: „Nu știu dacă piesa te-a pus în valoare din punct de vedere muzical. M-ai făcut să râd. Ceea ce e foarte important la prima cântare. M-a făcut să mă bucur de moment”.

Delia își dorește să-l vadă pe Theodor într-o altă postură decât cea de „băiat bun”.

Delia: A fost o energie foarte bună pe care ai transmis-o. Eu încă încerc să te descopăr cumva și să te ghicesc pentru că ceva mă face să cred că ești extrem de precaut, extrem de safe. Vrei să fii băiatul ăla bun. Mie mi-ar plăcea să te scoată Loredana din <<the good gay>>”.

Loredana i-a oferit un scaun lui Theodor: Nu! Nu am cum să te trimit acasă

Theodor le-a promis juraților că dacă va ajunge în etapa următoare le va arăta o altă latură a lui și că va păstra ce-i mai bun pentru sfârșit:

„Am ales piesa asta pentru această etapă pentru a face o prestație contrastantă cu cea din audiții, pentru nca în battle să fac o prestație total diferită de ce ați văzut până acum. Practic o să vă arăt până în finală, dacă o să fie cazul, majoritatea capacităților mele”.

Citește și: Ultima întâlnire din culise cu Ilona Brezoianu la eXtra Factor. Ce i-a întrebat pe colegii săi​

Din perspectiva lui Ștefan Bănică, prestația lui Theodor a fost demnă de un concert.

Ștefan Bănică: „Theo, ți-am spus de când te-am văzut. Îmi place modul tău de abordare. Ai avut o prestație scenică vie, a fost energizant, a fost ca la un concert. Mi-a plăcut prestația ta. Votul nu este la mine, este la Loredana”.

În final Loredana a decis să-i ofere unul dintre cele trei scaune, dar nu înainte de a-i da puține emoții concurentului:

„Theo, nu e ușor să deschizi un show, dar nu e nici greu! Mai ales că ai trei scaune libere, ai loc berechet., Decizia trebuie să o iau eu e o răspundere într-adevăr, dar mi-o asum până la capăt așa că: Nu! Nu am cum să te trimit acasă”, i-a spus Loredana.

Theodor Andrei, după interpretarea de la X Factor

Theodor Andrei a obținut un scaun în Bootcamp

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Jurații au avut o intrare spectaculoasă pe scenă, în Bootcamp. Ce ținute au purtat Delia și Loredana... X Factor 2020. David Ștefan a făcut senzație în Bootcamp cu timbrul său vocal: „Nu ai cum să ai 14 ani și să cânți în ha...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x