Antena Căutare

X Factor 3 decembrie 2020. Trio Eva, trupa care a impresionat cu voce și coregrafie în Bootcamp. Alegere grea pentru Florin Ristei

Membrele trupei Trio Eva au avut o apariție de excepție încă de când au pășit pe scenă. Cele trei fete cu voci de aur s-au făcut ușor remarcabile cu aspectul plăcut și talentul lor.

X Factor 2020. Trio Eva, trupa care a impresionat cu vocea și coregrafia Galerie
X Factor 2020. Trio Eva, trupa care a impresionat cu vocea și coregrafia

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Grupul Trio Eva este format din trei adolescente superbe din Chișinău, care au venit sa își încerce norocul la "X Factor" și să facă parte din echipa lui Florin Ristei.

Încă de când au urcat pe scenă în Bootcamp, cele trei tinere au fost întrebate de către mentorul lor ce ar însemna pentru ele dacă ar ocupa un scaun. Acestea au venit pregătite și cu replici, nu doar cu piesa.

“S-ar vedea toată munca din spate, chiar dacă nu vom trece această etapă, eu vreau doar să trăiesc momentul acesta!”, a spus una dintre membrele grupul.

Trupa Trio Eva este formată din Alexandra, în vârstă de 15 ani, Evelina, în vârstă de 16 ani și Valeria, 14 ani. La audiții, acestea au venit îmbrăcate în haine albe, de data aceasta au ținut neapărat să poarte ținute feminine și negre.

X Factor 3 decembrie 2020. Trio Eva, trupa care a impresionat cu voce și coregrafie în Bootcamp. Alegere grea pentru Florin Ristei

Citește și: Florin Ristei intră în Bootcamp cu zece grupuri și un wild card!

Trupa Trio Eva a generat o mulțime de reacții pe scena "X Factor"

Cele trei adolescente s-au descurcat de minune și au făcut un moment senzațional, însă nu toți jurații au fost de această părere.

Măi fetilii, a fost un moment bunicel, dar putea fi și mai bun, mai bine lucrat. Nu mă înțelegeți greșit, mi-ați plăcut, dar mă așteptam la mult mai mult. Cred că în audiții ați lăsat o impresie mai bună, din acest motiv mă așteptam ca momentul ăsta să mă dea pe spate și mă enervez că nu s-a întâmplat asta.”, a marturisit Delia, surprinsă de momentul grupului.

Ștefan Bănică a ținut să o contrazică pe Delia și să le spună tinerelor că momentul lor a fost unul de-a dreptul spectaculos. “Fetelor, eu nu sunt de acord cu Delia. Mie nu mi s-a părut momentul asta sub audiții, mie mi-a plăcut, a fost mai elaborat, mai pregatit. Eu țin să vă felicit, este primul număr compact din această seară, din categoria grupuri, bravo! ”, a declarat juratul, încântat și entuziasmat de momentul fetelor.

Piesa pe care au ales-o trupa Trio Eva a fost una care le-a pus vocea în dificultate și nu s-a potrivit deloc stilului și personalității lor.

X Factor 3 decembrie 2020. Trio Eva, trupa care a impresionat cu voce și coregrafie în Bootcamp. Alegere grea pentru Florin Ristei

Citește și: X Factor 2020. Trio Eva, grupul care i-a cucerit pe jurați. "Așa trebuie să arate un grup!"

Florin Ristei a avut de luat o alegere grea, însă a decis să le ofere cel de-al treilea scaun. Adevărata provocare începe de acum, pentru ca juratul mai are de vazut și alte momente spectaculoase.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Potrivit regulmentului, cele unsprezece grupuri ale lui Florin Ristei urcă pe scenă, cântă și încearcă să-și convingă îndrumătorul de categorie că merită un loc pe scaun. Ristei decide dacă grupul care se află pe scenă merită sau nu un scaun. Dacă juratul-îndrumător decide ca trupa să ocupe un loc pe scaun, atunci aceasta continuă să se afle în concurs. În momentul în care juratul decide ca trupa să nu ocupe un scaun, atunci aceasta își încetează parcursul în competiție. Doar trei grupuri întră în etapa Duelurilor.

X Factor 3 decembrie 2020. West Vlads au făcut senzație pe scenă în Bootcamp. Florin Ristei le-a decis soarta în concurs... X Factor 3 decembrie 2020. Trupa Rainbow Queens a făcut senzație pe scenă cu piesa "God Is A Woman" în Bootcam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x