Live acumFilm: Atac de Ziua Nationala
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

XFactor

IN CURAND, UN NOU SEZON!

Concurenții au strălucit datorită 1Concept-Your Beauty Masters, partener X FACTOR

Încă de la începutul competiției X Factor, hair stilistii de la .1Concept-Your Beauty Masters au fost alături de noi, ajutându-i pe concurenți să afișeze un look fresh și în tendințe, folosind produsele din gama profesională J Beverly Hills.

Încă de la începutul competiției X Factor, hair stilistii de la .1Concept-Your Beauty Masters au fost alături de noi, ajutându-i pe concurenți să afișeze un look fresh și în tendințe, folosind produsele din gama profesională J Beverly Hills.

Pe parcursul audițiilor, concurenții au fost încurajați să adopte un look natural și degajat, iar din Bootcamp, pe măsură ce momentele artistice au evoluat, la fel s-a întâmplat și cu look-urile participanților. Echipa .

1Concept a avut grijă că toți concurenții să arate și să se simtă că niște super staruri! Coafurile abordate în această etapă au devenit din ce în ce mai creative, asortate cu show-ul pregătit de fiecare concurent: de la bucle lejere angelice, la bucle nebune, la cozi super finisate, cocuri jucăușe specifice curentului Pop sau coafuri inspirate din modă Punk sau Hip Hop.

Toate coafurile au întregit look-urile concurenților și i-au ajutat pe aceștia să se simtă mai încrezători pe scenă.

Înainte de prima gală live, toți concurenții au trecut pe la salonul .1Concept-Your Beauty Masters, pentru o sesiune de înfrumusețare. Pe lângă reîmprospătarea tunsorilor și a manichiurilor, unii dintre concurenți au avut parte de transformări spectaculoase. Iuliana Dobre, solista trupei VOX, s-a transformat într-o divă strălucitoare, ce poartă cu grație un blond platinat impecabil.

Cristina Vasopol a primit un nou look, mai fresh și mai luminos, un colour melt pe o formă de bob plin, obținut printr-o tehnică de balayage, care-i pune în evidența frumusețea naturală. Pentru Alex Stremiteanu s-a ales un look excentric, așa cum îi stă lui cel mai bine. S-a mizat pe un mix de culori puternice și vibrante: violet indigo condimentat cu turcoaz și câte un strop de galben electric.

Pe cei de la .1Concept-Your Beauty Masters îi puteți găsi pe Instagram (https://www.instagram.com/1conceptyourbeautymasters/) și pe Facebook (https://www.facebook.com/Salon.1Concept/), sau chiar la ei acasă pe www.1concept.ro și în București, pe stradă Spiru Haret nr. 4, la parter.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro