XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Audițiile s-au ÎNCHEIAT! Ei sunt ultimii concurenți cu care ne vom întâlni în BOOTCAMP

 
+13 click pentru
galerie

Etapa audițiilor s-a încheiat! În această seară, am aflat cine sunt ultimii concurenți cu care ne vom întâlni în bootcamp, dar și ce categorii vor antrena cei patru jurați ”X Factor”.

Mara Monac are 18 ani și este din Mărășesti, județul Vrancea. A venit singură. Tot singură spune că va trece peste orice obstacol. Întâlnirea cu Mihai Bendeac i-a șters orice urmă de emoții.

Ahmed Al Dohan este o apariție exotică pe scena „X Factor”. Are 22 de ani, este din Iordania, dar jumătate din sângele lui este românesc! A venit în România acum 7 luni, într-o călătorie de autocunoaștere: „Am vrut să fiu cât mai departe de casă. Am vrut să mă regăsesc.”

Sandra Stănilă și Cătălina Neacșu formează trupa Stardust. Muzica este o formă de terapie pentru fete. Una dintre ele și-a pierdut cea mai iubită persoană, mama, în fața cancerului. Au venit la „X Factor” pline de speranță, iar momentul artistic l-au dedicat celei care nu poate fi acolo șă își încurajeze fiica.

Frumoasa moldoveancă, Tatiana Levodanscaia, are 24 de ani și este actriță. A venit din Chișinău și a cântat o variantă senzațională a piesei ”Toxic”. Încurajată de iubitul ei, Tatiana a venit să vadă dacă este momentul să facă o schimbare. Să fie muzica adevărata ei cale în viață?

Zainel Raymond a venit la ”X Factor” pentru a primi o a doua șansă. După ce s-a bucurat de o perioadă de succes, a fost nevoit să își lase pasiunea pentru muzică în planul secund. Greutățile vieții l-au izolat de singurul lucru care îl făcea fericit. 

Adam Maria, „domnișoara doctor”, a venit la audițiile X Factor împreună cu mama ei. Maria este studentă la Facultatea de Stomatologie, dar faptul că se pregătește să devină dentist nu a făcut-o să renunțe la muzică.

Vlad Andrieș este, cu siguranță, primul ciocolatier care a urcat pe scena X Factor!   „Rapperi, în general, sunt băieți răi. Istoria mea nu a fost chiar așa. La început, am scris poezii de dragoste.”

Simona Delgeanu are 20 de ani și a venit o gașcă mare de susținători la audițiile X Factor. Este studentă la Facultatea de Limbi Străine și are o pasiune pentru limba rusă. „Am o legătură specială cu chitara, nu m-aș vedea cântând fără ea pe scenă.”​

Uneori, ”X Factor” nu este doar despre muzică, ci și despre voie bună. Niada Fabricio este brazilian, a locuit, până acum câteva luni în Germania și locuiește în Harghita. Cum a ajuns pe meleaguri românești? Și-a ascultat inima! O româncă este marea lui dragoste.

Are doar 17 ani, vine dintr-un orășel mic din Republica Moldova.  La prima vedere, pare o ființă plăpândă, copleșită de emoții. Dar, atunci când vine momentul săa acționeze, Damiana Sârbu este stăpână pe sine.

Îl știm deja pe Cristian Porcari! Are 15 ani și s-a întors la X Factor, tocmai din Chișinău. Oare a ținut cont de sfaturile pe care le-a primit anul trecut de la jurați? „Timp de un an, m-am reeducat și vreau să arăt că m-am schimbat”

Audițiile s-au încheiat, să înceapă negocierile! Cine se va ocupa de grupuri, categoria de care se teme toată lumea?

Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – Bootcamp-ul.​

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI