Antena Căutare

X Factor, fa caldo! Alex Simion vs Sorin Bumbaru - cine-i zeul?

Unul are 22 de ani, celalalt 19. Unul e mai mult Adonis, cu valente clare de Narcis, altul este romantic precum Edward din Twilight"

Unul are 22 de ani, celalalt 19. Unul e mai mult Adonis, cu valente clare de Narcis, altul este romantic precum Edward din Twilight".

Alex Simion vs. Sorin Bumbaru. Doi baieti care i-au cucerit inima Deliei de cum au aparut pe scena X Factor. In timp ce Alex Simion trage de fiare pentru a fi un star in muzica, Sorin Bumbaru este deja star in modelling si spera sa faca si cariera muzicala. Pe cat este primul de arogant, pe atat este al doilea de modest.

Alex s-a aflat la prima lui incercare X Factor. Timid, a aparut in fata juratilor, decis sa ii cucereasca cu propria versiune a cantecului "Lost", de Michael Buble. Delia a ramas uimita de vocea sa dulce si nu s-a abtinut sa nu il ia in brate -  in ciuda protestelor lui Cheloo. Concurentul a sfarsit prin a canta populara si a le demonstra tuturor ca "pe scena X Factor s-a nascut un star!".

Pentru Sorin, auditia la X Factor a insemnat o revedere cu juratii. Anul trecut, acesta o impresionase doar pe Delia, Cheloo si Bittman refuzand sa il treaca in etapa urmatoare. Editia trecuta, "Robert Pattinson" de Romania si-a ales doua piese care sa ii puna vocea in valoare: "Wicked Game", Chris Isaak si "Kiss", Tom Jones. Delia l-a trecut, iar Bittman a dat al doilea "Da", numai ca sa vada daca poate progresa.

Doi baieti frumosi, un trofeu, o miza: dragostea publicului. Cine v-a cucerit?

“Robert Pattinson” se intoarce la X Factor, hotarat sa isi cucereasca muza, jurata Delia!... Bine ai revenit, Nadir Tamuz! Fostul concurent X Factor a cantat "Leyla", varianta acustica, la Neatza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x