Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

X Factor la puterea a doua: Sambata, fiecare finalist va canta doua melodii, din repertoriul lui Elvis Presley sau Michael Jackson

In cea de-a cincea gala live X Factor, difuzata de Antena 1, sambata, de la 20.30, finalistii ramasi in concurs vor trebui sa interpreteze piese ale regilor muzicii pop si rock, respectiv Michael Jackson si Elvis Presley. Mai mult, telespectatorii vor vedea X Factor la puterea a doua in weekend pentru ca fiecare concurent va canta nu una, ci doua melodii din repertoriul legendarilor artisti.

Sambata, la X Factor: Fiecare finalist va canta doua piese, din repertoriul regilor pop si rock

In cea de-a cincea gala live X Factor, difuzata de Antena 1, sambata, de la 20.30, finalistii ramasi in concurs vor trebui sa interpreteze piese ale regilor muzicii pop si rock, respectiv Michael Jackson si Elvis Presley. Va fi o gala X Factor la puterea a doua pentru ca fiecare concurent va canta nu una, ci doua melodii din repertoriul legendarilor artisti.

Ioan Man, Natalia Segelean, Dragos Udila, Tudor Turcu, Ioana Anuta, Iulia Manolache si trupa RED vor interpreta sambata la X Factor melodii celebre ce au apartinut legendei rock’n’ roll, Elvis Presley, si idolului muzicii pop, Michael Jackson.

Competitia pentru marele premiu in valoare de 200.000 de euro devine tot mai stransa, iar numarul finalistilor din ce in ce mai mic. Au fost 15, au ramas in competitie doar sapte, iar juratul cel mai exigent, Cheloo, este si cel care are cei mai multi concurenti in concurs.

Telespectatorii isi vor putea vedea si vota preferatii sambata, de la 20.30, numai pe Antena 1. De data aceasta, gala X Factor din aceasta saptamana va fi difuzata sambata, 8 decembrie si nu duminica, cum v-ati obisnuit.

Video