Antena Căutare

Cristian Sanda e din nou la mâna publicului! Superb moment pentru elevul Deliei: „Eu mă minunez de fiecare dată când te văd”

A trecut prin toate emoțiile posibile de-a lungul actualului sezon de X Factor și asta l-a întărit. Mai are nevoie de susținerea oamenilor și Cristian Sanda le oferă motive să primească voturi cu prestațiile sale perfecte în Galele Live

A trecut prin toate emoțiile posibile de-a lungul actualului sezon de X Factor și asta l-a întărit. Mai are nevoie de susținerea oamenilor și Cristian Sanda le oferă motive să primească voturi cu prestațiile sale perfecte în Galele Live.

Pentru ultimul asalt din Semifinale, tânărul a cântat o celebră piesă a băieților de la Proconsul, care i s-a potrivit ca o mănușă și care i-a făcut pe jurați să nu mai contenească cu aprecierile la adresa concurentului: „Eu rămân surprins de fiecare dată când te văd. Sunt impresionat”, a recunoscut Ștefan Bănică.

Ce țărăncuță cu... țâfnă! Ioana Bulgaru, a făcut senzație cu una dintre cele mai frumoase melodii românești din toate ti... Ce are ea și n-au ceilalți? O întrebare la care Delia a răspuns perfect: „E altfel, își marchează teritoriul. Bella are ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x