Live acum
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

XFactor

IN CURAND, UN NOU SEZON!

Cristian Sanda e din nou la mâna publicului! Superb moment pentru elevul Deliei: „Eu mă minunez de fiecare dată când te văd”

A trecut prin toate emoțiile posibile de-a lungul actualului sezon de X Factor și asta l-a întărit. Mai are nevoie de susținerea oamenilor și Cristian Sanda le oferă motive să primească voturi cu prestațiile sale perfecte în Galele Live

A trecut prin toate emoțiile posibile de-a lungul actualului sezon de X Factor și asta l-a întărit. Mai are nevoie de susținerea oamenilor și Cristian Sanda le oferă motive să primească voturi cu prestațiile sale perfecte în Galele Live.

Pentru ultimul asalt din Semifinale, tânărul a cântat o celebră piesă a băieților de la Proconsul, care i s-a potrivit ca o mănușă și care i-a făcut pe jurați să nu mai contenească cu aprecierile la adresa concurentului: „Eu rămân surprins de fiecare dată când te văd. Sunt impresionat”, a recunoscut Ștefan Bănică.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro