Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Antitalent

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Au înnebunit salcâmii la X FActor! „Nu știu de ce ți-a ales Delia melodia asta, dar chiar a fost un moment, fata mea!”

Cristina Vasopol are o voce fascinantă și nicio provocare muzicală nu e suficient de dificilă pentru eleva Deliei. Nici măcar „Au înnebunit salcâmii” nu a părut să-i pună probleme celei alintată de toată lumea „doamna profesoară”

Cristina Vasopol are o voce fascinantă și nicio provocare muzicală nu e suficient de dificilă pentru eleva Deliei. Nici măcar „Au înnebunit salcâmii” nu a părut să-i pună probleme celei alintată de toată lumea „doamna profesoară”.

Felul în care a fost interpretat cântecul lui Tudor Gheorghe i-a lăsat pe jurați fără subiecte de critică, care au fost nevoiți să vorbească doar la superlativ de momentul celebrei profsoare din Galați, care este considerată de Delia, una dintre marile voci ale sezonului: „Sunt mândră de tot ce reușești și sper să fii conștientă de faptul că ești o adevărată valoare a emisiunii. Fiecare moment al tău e o încântare”, a spus diva.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube