Antena Căutare

Ma che bellezza! Bianca Moccia, italianca de 15 ani cu voce ce o poate egala pe Celine Dion?

Bianca Moccia are 15 ani, da, doar 15, vine tocmai din Italia, iar visul ei ar putea deveni realitate chiar de pe scena X Factor. Își dorește să devină celebră pe plan internațional și încă de mică a participat la numeroase concursuri de muzică în țara natală. 

Bianca Moccia are 15 ani, da, doar 15, vine tocmai din Italia, iar visul ei ar putea deveni realitate chiar de pe scena X Factor. Își dorește să devină celebră pe plan internațional și încă de mică a participat la numeroase concursuri de muzică în țara natală.

A făcut multe pe plan muzical până la această vârstă, are chiar și un album propriu, lansat în Italia, pe care își dorește să-l facă cunoscut și în afară.

Bianca pășește emoționată pe scenă, se prezintă în fața juriului și propune o piesă care îi face să schițeze pe fețe uimirea. "Ce ai ales să cânți?", întrebă Delia. "Voi cânta I surrender, de la Celine Dion", vine și răspunsul concurentei.

Voce de 15 ani, emoție cât pentru mult mai mulți! Ea este Bianca Moccia!

Cristina Antonescu studiază mate-info, dar adoră să cânte: "Interesant din ce ne povestești, dar să auzim vocea&quo... Să trăiți! Fiică de polițiști, Cristina Bujac respectă legile, dar iubește muzica: "Cânt de la cinci ani!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x