XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Francesca Hojda o altă candidată la marele premiu. Alegerile lui Ștefan continuă: „Așa ceva nu am văzut în viața mea”

 
+3 click pentru
galerie

Cât de bine se potrivește titlul piesei aleasă de Francesca Hojda cu ceea ce se întâmplă în această seară la X Factor.

E clar că nu este o poveste despre îngeri, ci o luptă ca-n șapte păcate pentru unul dintre locurile care îți poate oferi șansa de a lupta pentru marele premiu pus la bătaie în cel de-al optulea sezon de X Factor.

Francesca Hojda nu vrea să iasă din cursă acum, când trofeul talent-show-ului se zărește la orizont, iar prestația sa din această seară se încadrează în categoria celor, care vor rămâne definitiv în istoricul emisiunii.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe