Antena Căutare

Se apropie finalul, iar lupta se ascute cumplit. O interpretare TITANICĂ a Francescăi Tuzzolino: „E o decizie pe care mi-e imposibil să o iau”

Numai în pielea lui Ștefan să nu fi. Fiecare apariție din prima seară de bootcamp reprezintă o adevărată dramă pe care toată lumea o trăiește la o intensitate imposibil de exprimat în cuvinte

Numai în pielea lui Ștefan să nu fi. Fiecare apariție din prima seară de bootcamp reprezintă o adevărată dramă pe care toată lumea o trăiește la o intensitate imposibil de exprimat în cuvinte.

Francesca Tuzzolino este o candidată serioasă la marele premiu. Cântă aproape perfect și cu o asemenea voce e greu de crezut că nu va fi luată în calcul de omul care decide cine rămâne și cine pleacă din concurs.

Melodia "Titanium" a sunat ireal de bine, iar decizia devine imposibilă. O recunoaște și Ștefan: „Nu știu cum să iau hotărârea asta. Mi-e greu de tot”, recunoaște juratul X Factor.

Delia, Horia Brenciu. Ștefan Bănică și Carla’s Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.

Totul sau nimic. Spela Jesousek pune o presiune enormă: „A apărut artileria grea. Eu nu știu cum se va descurca”... Până unde poate ajunge dramatismul? Doinița, fata care o face să pălească pe Mariah Carey aduce liniștea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x