XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Se apropie finalul, iar lupta se ascute cumplit. O interpretare TITANICĂ a Francescăi Tuzzolino: „E o decizie pe care mi-e imposibil să o iau”

 
+3 click pentru
galerie

Numai în pielea lui Ștefan să nu fi. Fiecare apariție din prima seară de bootcamp reprezintă o adevărată dramă pe care toată lumea o trăiește la o intensitate imposibil de exprimat în cuvinte.

Francesca Tuzzolino este o candidată serioasă la marele premiu. Cântă aproape perfect și cu o asemenea voce e greu de crezut că nu va fi luată în calcul de omul care decide cine rămâne și cine pleacă din concurs.

Melodia "Titanium" a sunat ireal de bine, iar decizia devine imposibilă. O recunoaște și Ștefan: „Nu știu cum să iau hotărârea asta. Mi-e greu de tot”, recunoaște juratul X Factor.

Delia, Horia Brenciu. Ștefan Bănică și Carla’s Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI