XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

MI-NU-NAT! O poveste spusă cu o voce de.. poveste. Ioana Bulgaru a fost de pe altă planetă: „Ești incredibil de valoroasă”

 
+4 click pentru
galerie

De fiecare dată când ai senzația că nimic spectaculos nu se mai poate petrece după o seară aproape perfectă, vine surpriza. Ultima concurentă din echipa lui Ștefan Bănică ne-a făcut să regretăm că această ediție se încheie.

Ioana Bulgaru, un copil minunat, cu o voce care stârnește curiozitatea și mai ales admirația a ales să devină pentru trei minute o altă minune a muzicii mondiale. Bjork ar fi ascultat, cu siguranță, fără să scoată vreun sunet cum a reușit Ioana să spună această poveste.

Scaunele sunt ocupate, dar oricând mai există loc pentru surprize. Greul pică pe umerii lui Ștefan, care trebuie să mai ia o decizie într-o seară pe care n-o va uita prea curând. 

Delia, Horia Brenciu. Ștefan Bănică și Carla’s Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI