Live acumFilm: O familie de cosmar
Prime Time 20:00iUmor extraViral

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Forza Italia! De-acum începe lupta pe viață și pe moarte: „La 15 ani să faci așa ceva... Bine, Bianca!”

Miza a crescut. De-acum e o luptă-n 10 pentru patru locuri, care duc în Galele Live. Prima care trebuie să-și elimine o colegă se numește Bianca Moccia, italianca de 15 ani frumoasă și cu o voce de-a dreptul impresionantă

Miza a crescut. De-acum e o luptă-n 10 pentru patru locuri, care duc în Galele Live. Prima care trebuie să-și elimine o colegă se numește Bianca Moccia, italianca de 15 ani frumoasă și cu o voce de-a dreptul impresionantă.

A ales o piesă pe care Beyonce a făcut-o hit, iar interpretarea concurentei X Factor a fost, pe alocuri, mai bună decât cea a originalului.

Singura misiune pe care Bianca trebuie să o mai îndeplinească este să-l convingă pe Ștefan că-și merită locul printre cele patru alese.

Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carla’s Dreams va avea echipa de băieți sub 24 de ani.

Delia, Horia Brenciu. Ștefan Bănică și Carla’s Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube