XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Mălina, ne-ai „ucis” cu piesa asta: „Ai ceva ce ele nu au... Nu vreau să influențez pe nimeni. Ești perfectă”

 
+4 click pentru
galerie

Orice apariție din această seară reprezintă o provocare pentru Ștefan Bănică și momente de tensiune pentru fetele care au ocupat deja scaunele grație interpretării lor.

Mălina Ciarnău este una dintre candidatele certe la marele trofeu al sezonului 8 de X Factor, iar amenințarea începe să planeze asupra colegelor sale de echipă. Încă de la prima apariție, tânăra a impresionat, însă acum datele problemei se schimbă pentru că o mică eroare o poate elimina definitiv din luptă.

Numai că în această fază a competiției nimeni nu face pași greșiți, iar Mălina nu face excepție de la regulă.

Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carla’s Dreams va avea echipa de băieți sub 24 de ani.

Delia, Horia Brenciu. Ștefan Bănică și Carla’s Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI