Antena Căutare

Să trăiți! Fiică de polițiști, Cristina Bujac respectă legile, dar iubește muzica: "Cânt de la cinci ani!"

Cristina Bujac este o adolescentă de 16 ani, din Republica Moldova, frumoasă, emotivă, dar și plină de pasiune pentru muzică. Este fiică de polițiști, părinții săi fiind ambii devotați acestei meserii, așa că ea a crescut și a fost învățată de mică să fie punctuală, responsabilă. 

Cristina Bujac este o adolescentă de 16 ani, din Republica Moldova, frumoasă, emotivă, dar și plină de pasiune pentru muzică. Este fiică de polițiști, părinții săi fiind ambii devotați acestei meserii, așa că ea a crescut și a fost învățată de mică să fie punctuală, responsabilă.

"E lege în casă", spune Cristina, care mai face o măturisire. Mama îi este cea mai dragă ființă, însă nu i-a spus niciodată că o iubește. Așa că X Factor a fost un motiv numai bun să facă acest gest.

Dar să revenim la muzică, marea pasiune a Cristinei Bujac. Cântă de la cinci ani, de când era la grădiniță și ține minte perfect cum interpreta cu patos "Sunt o fată, sunt o fată frumușicăăă". La X Factor a venit cu melodia "Scared To Be Lonely" de la Martin Garrix.

Ma che bellezza! Bianca Moccia, italianca de 15 ani cu voce ce o poate egala pe Celine Dion?... Mihaela Platon s-a întors la X Factor și l-a făcut K.O. pe Bendeac: "E penitența mea pentru că nu am crezut în tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x