XFactor

VINERI | ora 20.00

Bănică a decis: Ele sunt cele patru minuni cu care atacă X Factor. S-au stabilit și duelurile fetelor!

 
+4 click pentru
galerie

Ștefan Bănică a trecut prin toate stările posibile în prima seară de bootcamp. A fost nevoit să rămână cu patru dintre cele zece voci memorabile. Mălina Ciarnău, Doinița Ioniță, Francesca Hojda și Ioana Bulgaru sunt cele patru grații care merg mai departe.

Fetele sub 24 de ani alese de juratul X Factor vor fi nevoite să se lupte în două dintre cele mai spectaculoase dueluri pe care le-am putut vedea în istoria de opt sezoane ale talent-show-ului.

Așadar, duelurile fetelor dub 24 de ani sunt:

Mălina vs. Doinița

Ioana vs Francesca

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele
PREMIUM

Mai multe