Antena Căutare

Totul sau nimic. Spela Jesousek pune o presiune enormă: „A apărut artileria grea. Eu nu știu cum se va descurca”

Ștefan Bănică este Tom Cruise al României. Ca și omologul său din Statele Unite, juratul X Factor trebuie să rezolve misiuni imposibile în această seară minunată.

Ștefan Bănică este Tom Cruise al României. Ca și omologul său din Statele Unite, juratul X Factor trebuie să rezolve misiuni imposibile în această seară minunată. Cu patru scaune ocupate, Spela Jesousek are, la rându-i, datoria de a-și face loc printre alese.

A decis să cânte o piesă de la Emily Sande și bine a făcut pentru că efectul pare să fi ajuns la sufletele juraților. Vestea bună este că doar unul dintre cei aflați la masă paote lua o decizie referitoare la viitorul Spelei.

Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carla’s Dreams va avea echipa de băieți sub 24 de ani.

Delia, Horia Brenciu. Ștefan Bănică și Carla’s Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.

Forza Italia! De-acum începe lupta pe viață și pe moarte: „La 15 ani să faci așa ceva... Bine, Bianca!”... Se apropie finalul, iar lupta se ascute cumplit. O interpretare TITANICĂ a Francescăi Tuzzolino: „E o decizie pe care mi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x