Antena Căutare

Emoții, lacrimi, talent cu carul și un cățeluș surd! Ediția de marți seară a ”X Factor” a fost plină de momente neprevăzute

Ce ediție! Emoțiile par să fi fost tema recurentă a serii. În timp ce pentru unii concurenți au fost benefice, pe alții i-au copleșit. De departe, punctul culminant a fost întoarcerea pe scenă a Isabelei Pamparău, marea câștigătoare a trofeului Next Star. 

Ce ediție! Emoțiile par să fi fost tema recurentă a serii. În timp ce pentru unii concurenți au fost benefice, pe alții i-au copleșit. De departe, punctul culminant a fost întoarcerea pe scenă a Isabelei Pamparău, marea câștigătoare a trofeului Next Star.

Eric Ardent a deschis ediția din această seară a emisiunii ”X Factor”. Puștiul a urcat pe scenă cu încrederea dobândită din participările la mai multe concursuri importante. Surpriza vieții sale mărturisește că a fost momentul în care a primit un mesaj video de încurajare din partea lui Robbie Williams, înainte de a interpreta piesa acestuia ”Let me entertain you”, pe scena unui mare talent-show din Germania. Aceeași piesă a interpretat-o și pe scena ”X Factor”.

Ana Maria Tilici are 18 ani și a venit singură la audiții, tocmai din Galați. Spune ca ”X Factor” este răspunsul la cea mai grea întrebare din sufletul ei: să continue cu muzica sau să își caute altă cale în viață? În momentul în care a început să cânte, Ana s-a transformat: voce, atitudine, prezență scenică! Cum să cânți atât de bine și să fii nesigură pe talentul tău?

Cristian Catan a bătut drum lung până pe scena ”X Factor”. El este din Chișinău, are 25 de ani și este marketolog la o firmă de construcții. Cristian a avut curaj, a urcat pe scenă și a ales să interpreteze o piesă compusă chiar de el.

Lavinia Dalea are 34 de ani și vine din Reșița. Ea este bibliotecară și spune despre ea că scrie versuri de mică. A venit singură la ”X Factor”, nu a vrut să știe prea multă lume de participarea ei la show. Lavinia ne-a cucerit cu simplitatea și eleganța prezenței ei scenice. Unul dintre jurați s-a declarat ”aproape îndrăgostit”.

Mihai Mitițescu este actor și muzician. După o perioadă agitată pe plan profesional, el a ales să se retragă din lumina refelctoarelor și să își întemeieze o familie. Doar că ”virusul” muzicii nu rămâne inactiv pentru prea mult: ”Sunt un om care arde. Vreau să mă exprim. Vreau să intru pe scenă. Vreau să cânt, să fac ce-mi place.”

O poveste incredibilă de viață, care sigur vă va emoționa! Julia Alexis are 27 de ani și vine din Nashville, Tennesse. Ea a fost născută în București și a fost adoptată când era bebeluș de o familie din America.

Primul grup al serii! Daniel și Mădălin formeză trupa ”Mindfuck”. Despre așteptările pe care le au de la ”X Factor”, trupa Mindfuck a spus clar și răspicat: ”Vii la un concurs ca să câștigi. Așa trebuie să pleci de acasă.”

Irinia Drăgoi​ este interpretă de muzică populară și cântă de mulți, mulți ani. Astăzi, pe scena ”X Factor”, a ales să interpreteze una dintre cele mai emoționante melodii ”Someone Like You”, a lui Adele.

Cătălina Zoescu s-a transformat din susținătoare în concurentă! Ea a venit să își susțină prietena, pe Irina Drăgoi. Ce s-a întâmplat când a venit rândul ei să urce pe scenă?

Spînu Radu Rică are 44 de ani și este administrator de bloc în Valencia. De doi ani, studiază muzica, dar cântă de când era copil. „Eu înțeleg toată muzica. De la blues până la Justin Bieber” , a declarat el.

Ilie Angelina Iulia este o tânără frumoasă, talentată și foarte sfioasă! A venit la audițiile X Factor însoțită de tatăl ei și de iubit. Parte total inedită a prezenței Angelinei la X Factor este faptul că tânăra nu a fost cea care s-a înscris! Oare îi va mulțumi anonimului care a făcut pasul în numele ei?

Îl cheamă Vincenzo Vollaro, are 24 de ani și vine Gragnano, o provincie din Napoli, Italia. A avut o viață grea, plină de momente peste care orice ar trece cu greutate. Familia i-a fost jefuită de un grup de persoane înarmate. Vincenzo știe cum este să ai un pistol pus la cap. A rămas cu traume profunde, pe care încearcă să le vindece prin muzică.

Isabela Pamparău a venit să își arate talentul pe scena ”X Factor”, după ce a câștigat marele trofeu în sezonul 4 al emisiunii ”Next Star”. Ea a cântat piesa ”Feeling Good” a celebrului Michael Buble.

Emisiunea continuă vineri, de la aceeași oră cu ultima ediție de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor”. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – Bootcamp-ul.​

Final COLOSAL de ediție! Isabela Pamparău ne-a facut să ne simțim minunat, ascultând interpretarea ei a piesei ”Feeling ... Mihai Bendeac, pețit de mama unei concurente ”X Factor”: ”Sper să găsiți o chimie”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x