Live acumAcces Direct
Prime Time 20:25Chefi la cutite

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Moment incredibil la ”X Factor”! Andrei Geamăn a uitat versurile piesei, în timpul duelului! Carla's Dreams a avut misiune grea: ”Aveți o ladă de comori!”

Cel de-al treilea duel al serii, la ”X Factor”, s-a dat între Andrei Geamăn și Cristian Sanda, concurenții lui Carla’s Dreams. 

Cel de-al treilea duel al serii, la ”X Factor”, s-a dat între Andrei Geamăn și Cristian Moldovan, concurenții lui Carla’s Dreams.

Dornici să se facă remarcați și să intre în galele live, cei doi au urcat pe scenă încrezători și hotărâți să facă spectacol. Astfel, Andrei a mizat pe piesa lui Justin Bieber – "Be Alright", în timp ce Cristian a ales să cânte melodia lui Sam Cooke - "A Change Is Gonna Come.

”Deci, atitudinea asta, dragă căluț, nu poate să meargă. Când îți asumi un lucru, du-l până la capăt. E o lecție pe care trebuie să o bagi la cap.”, i-a spus Bănică lui Geamăn, în timp ce pe Cristian l-a lăudat:”Tu ai ceva extraordinar, care trebuie să fie șlefuiți.”, a spus Bănică.

”De ce te-ai oprit? Așa faci când ai emoții?”, a întrebat Delia, în timp ce Brenciu i-a dat o lecție grea.

”S-ar putea ca și în viitor să uiți piesa. Când eram tânăr și abia pusesem microfonul la buze și am început să cânt, am uitat niște versuri și țin minte că atunci, în toată stângăcia mea, nu am uitat un singur cuvânt învățat în engleză - ”baby”! Și atunci l-am cântat până nu s-a simțit că am uitat versurile, nimeni nu și-a dat seama”, i-a mărturisit juratul X Factor lui Geamăn.

Chiar și așa, însă, Carla s Dreams a luat o decizie: ”Ambii aveți o ladă de comori, dar astăzi Cristian merge mai departe.”

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro