Antena Căutare

Xtra Factor: Delia isi invata elevele sa fie dure: "Oamenii nu stiu de bun simt, ci de bici"

Delia le-a sfatuit pe elevele sale, fetele de la RED sa nu puna la suflet jignirile si rautatile celor din jur. Mai mult, ar trebui sa fie mai dure, pentru ca oamenii nu stiu de bun simt, ci de bici.

Galerie
Sfatul Deliei pentru RED: "Fiti mai agresive! Oamenii nu stiu de bun simt, ci de bici!"

Delia le-a sfatuit pe fetele ei de la RED sa fie putin mai dure si sa nu puna la suflet rautatile celor din jur: "O sa fiu Cheloo doi, de-aia va place de el, pentru ca e rau! Trebuie sa fiti mai agresive! Oamenii simt cand ai bun simt si nu respecta asta, ei stiu de bici!"

In emisiunea Xtra Factor de pe Antena 2, fetele de la RED au declarat ca nu se simt ofensate de comentariile rautacioase ce au ajuns la urechile lor, dupa gala a 2a, ba chiar au facut haz de necaz pe seama lor: "Ne-a scris cineva pe Facebook - ce ati imbracat grasele alea sado-maso? vrem sa le spunem celor de acasa ca nu ne intereseaza cum aratam, ci cum cantam", a declarat Oana Roman.

Seara muzicii romanesti, astazi, pe scena X Factor! Margareta Paslaru, Stela Enache, Class si Parazitii invitati special... Xtra Factor: ce inseamna "repetitii" la X Factor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x