Antena Căutare

Xtra Factor - "HOLOxGRAFICA", in culise!

A patra Gala Live a scos muzica romaneasca in prim-plan. Mai stiti colajul pe care concurentii i l-au pregatit mentorului Bittman ca sa il intareasca si sa il ajute sa revina cat mai rapid pe scena?

Galerie
"HOLOxGRAFICA", in culise!

A patra Gala Live a scos muzica romaneasca in prim-plan. Mai stiti mashul pe careconcurentii i l-au pregatit mentorului Bittman ca sa il intareasca si sa il ajute sa revina cat mai rapid pe scena?

Ioan Man s-a simtit ca acasa....Si acum e momentul in care facem liniste ca sa auzim cele doua soapte...:) din cantecul Holografului - "Ochii tai". Pe care Ioan l-a scos "unu la unu" in a patra Gala Live.

Dragos Udila, a cantat si el, in limba romana. Despre bani. Probabil...romanesti!:) dar si despre inele...holografice!

Tudor Turcu a constat ca el a crescut "cel mai mult" pe muzica Holografilor.

Trupa RED i-a tinut isonul Flaviei: "cat de departe..."

Toate pe fundalul declaratiei membrilor trupei Holograf, Ionut Vrabete si Edi Petrosel - "trupa Holograf este in concediu fara plata.Numai e niciun secret ca Dan e in convalescenta si deocamdata nu ar putea canta asa cum crede. El initial spunea ca va putea canta pe 22 octombrie la Sala Palatului dar, vazand si anvergura inciziei am constat ca era aproape imposibil sa sustina un spectacol de rock. Pentru ca daca Dan ar fi avut orice alta meserie ar fi putut incepe sa lucreze in doua saptamani".

Xtra Factor: Pizza la metru, dieta si...o mentorita haioasa: Deliaaaa!... Xtra Factor: "ia zi tu, Ioane!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x